Biopurus Švestkový olej bio 100 ml

Biopurus Švestkový olej bio 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Švestkový olej Biopurus je za studena lisovaný ze švestkových jader. Olej obsahuje kyselinu olejovou a linoleovou, alfa-tokoferol neboli vitamín E, provitamín B5 a beta-síto sterol. Výsledná barva oleje je výrazně zlatá a olej je také velmi aromatický. Olej je vhodný pro vnitřní i kosmetické použití, tento olej se velmi rychle vsakuje, má silné hydratační účinky a zanechává výraznou marcipánově-

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Švestkový olej Biopurus je za studena lisovaný ze švestkových jader. Olej obsahuje kyselinu olejovou a linoleovou, alfa-tokoferol neboli vitamín E, provitamín B5 a beta-síto sterol. Výsledná barva oleje je výrazně zlatá a olej je také velmi aromatický.

Olej je vhodný pro vnitřní i kosmetické použití, tento olej se velmi rychle vsakuje, má silné hydratační účinky a zanechává výraznou marcipánově-mandlovou vůni. Švestkový olej se velmi často přidává do krémů a další kosmetiky, jeho pěstící účinky jsou mimořádně vhodné pro zralou, suchou a citlivou pleť.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?