Bomb Cosmetics Svíčka Lavender Musk

Bomb Cosmetics Svíčka Lavender Musk

Značka: Bomb Cosmetics
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Svíčka se svěží vůní tradiční levandule, chladivým eukalyptem a trochou rozmarýnu v nápaditém kovovém obalu.vhodné pro: provonění vaší myslikonzistence: tuhábalení: kovový obalpoužití: Průměrná doba hoření je 35 hodin. Umístěte svíčku na tepelně odolný povrch. Max. délka knotu je 5 mm, pokud je delší zastřihněte jej. Ujistěte se, že svíčka je oddělena od všech hořlavých materiálů nebo zdrojů tepla

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Svíčka se svěží vůní tradiční levandule, chladivým eukalyptem a trochou rozmarýnu v nápaditém kovovém obalu.

vhodné pro: provonění vaší mysli
konzistence: tuhá
balení: kovový obal

použití: Průměrná doba hoření je 35 hodin. Umístěte svíčku na tepelně odolný povrch. Max. délka knotu je 5 mm, pokud je delší zastřihněte jej. Ujistěte se, že svíčka je oddělena od všech hořlavých materiálů nebo zdrojů tepla (TV, radiátory). Udržujte vosk čistý. Nepohybujte svíčkou pokud hoří nebo při roztaveném vosku. Uchovávejte mimo dosah dětí a domácích zvířat.

země původu značky: Velká Británie
charakteristika značky: Za produktovou řadou značky Bomb Cosmetics stojí britská společnost Get Fresh Cosmetics, Ltd, která je jejím výrobcem. Založili ji James Mooore a Robert Philpott a začátky jejich podnikání byly docela skromné. Rozhodli se využít poznatků aromaterapie ve formě, která by byla pro zákazníky pohodlná, ale využívala všech blahodárných aromaterapeutických účinků. Uvedli proto na trh řadu šesti balistiků, které okamžitě zmizely z pultů. Od té doby společnost Get Fresh neustále rozšiřuje svoji nabídku i o organické výrobky a sklízí se svými výrobky úspěchy po celém světě. Popularitu si značka Bomb Cosmetics získala nejen svoji kvalitou, ale také šetrným přístupem k životnímu prostředí.

kontakt na výrobce:
Get Fresh Cosmetics Ltd t/a Bomb Cosmetics
Unit 4, Wallisdown Industrial Estate
502 Wallisdown Road
Bournemouth
Dorset
BH11 8PT
cart.bombcosmetics.co.uk

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: