Vít Syrový Tajemství kosmetiky, Vít Syrový, druhé vydání 230 stran

Vít Syrový Tajemství kosmetiky, Vít Syrový, druhé vydání 230 stran

Značka: Vít Syrový
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Složení kosmetických produktů poodhalíte v publikaci Víta Syrového. Zjistíte, jaké účinky mají jednotlivé složky na naše zdraví a kterým a proč bychom se měli vyhnout. Druhé vydání zahrnuje 2100 složek.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Pronikněte do Tajemství kosmetiky s Vítem Syrovým. Druhé, rozšířené vydání je doplněné o nejnovější poznatky z oboru. Zjistíte,jaké účinky mají jednotlivé složkyna naše zdraví, proč bychom se jim měli vyhnout nebo čím naopak naší pleti i tělu prospívají. Snadno tak získáte přehled o dopadech vámi používané kosmetiky na vaše zdraví a stav pleti.

Tajemství kosmetiky vás v poutavé formě zasvětí do tajů kosmetických složek, naučí vásčíst INCIa také jej umět vyhodnotit z hlediska účinků jak na pokožku, tak i na naše zdraví. Kromě toho se seznámítes přírodními alternativamikonvenční kosmetiky a dost možná zjistíte, že přírodní kosmetika je ještě mnohem lepší a účinnější. V publikaci navíc naleznete také přehlednou tabulku s hodnocením nejpoužívanějších kosmetických ingrediencí,rozdělenou podle škodlivostia účinků na zdraví. Ve druhém vydání najdete o 600 kosmetických složek více než v tom prvním.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Z blogu2

Antibiotika v kosmetice

Co obsahuje přírodní kosmetika a proč?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuji / Sylva 2. 7. 2021 11:02

Tuto knihu by si měli přečíst všichni - měla by být součástí každé domácí knihovny. Hodila by se i jako materiál pro školy. Opravdu doporučuji a děkuji autorovi i vydavatelství.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?