Biopurus Tamanu olej bio 250 ml

Biopurus Tamanu olej bio 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tamanu olej je 100% přírodní a za studena lisovaný olej z jader plodů kalaby vejčité, posvátného stromu Polynézie. Je pověstný pro své analgetické, antiseptické a dezinfekční vlastnosti. Je multifunkční hlavně jako kosmetický olej, regeneruje, utlumuje bolesti, blahodárně působí na kožní problémy jako jsou ekzémy nebo akné, působí proti kožním baktériím. Účinkuje i proti bodnutí hmyzem nebo na na

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tamanu olej je 100% přírodní a za studena lisovaný olej z jader plodů kalaby vejčité, posvátného stromu Polynézie. Je pověstný pro své analgetické, antiseptické a dezinfekční vlastnosti. Je multifunkční hlavně jako kosmetický olej, regeneruje, utlumuje bolesti, blahodárně působí na kožní problémy jako jsou ekzémy nebo akné, působí proti kožním baktériím. Účinkuje i proti bodnutí hmyzem nebo na namožené svaly. Tamanu olej se stále více využívá i v kosmetickém průmyslu a přidává se do krémů nebo vlasové kosmetiky.

Tamanu olej Biopurus je 100% přírodní olej bez konzervačních látek a umělých barviv.

Pozn.: Při nižších teplotách tento olej tuhne.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?