Weleda Těhotenský pěstící olej 10 ml

Weleda Těhotenský pěstící olej 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Těhotenský pěstící olej účinně posiluje namáhanou pokožku v oblasti bříška a tím brání vzniku strijí. Výživné oleje pečují o pleť do hloubky, chrání ji před vysušením a činí ji pružnější.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: Expirace 06/2018

Těhotenský pěsticí olej Weleda účinně posiluje namáhanou pokožku v oblasti bříška a tím brání vzniku strijí a povadlé pokožky. Výživné oleje z mandlí, sezamu a pšeničných klíčků pečují o pokožku do hloubky, chrání ji před vysušením a činí ji pružnější.

Mandlový i jojobový olej jsou považovány za jedny z nejcennějších pleťových olejů. Dokáží pokožku vyživit a hydratovat do hloubky, zjemnit, zpevnit a ochránit před chladem či větrem. A to přitom bez nepříjemného lepivého filmu. Těhotenský olej, obohacený o výtažky z arniky a oleje z pšeničných klíčků, je bohatý na přirozeně vyskytující se vitamin E. Zvyšuje tak elasticitu pleti a činí jí odolnější.

Těhotenský olej Weleda využívá výborných schopností mandlového, jojobového i pšeničného oleje, aby zpevnil, posílil a zároveň zjemnil napínající se pokožku na bříšku.

Pro budoucí maminky

Těhotenský pěstící olej je užitečnou nezbytností pro všechny nastávající maminky. Kůže v oblasti bříška je v období těhotenství namáhána jeho zvětšujícím se objemem, a je zvýšeně náchylná k popraskání a následnému vzniku strií, jež se takřka nedají odstranit bez invazivnějšího zásahu lasarem. Tento těhotenský olejíček tak proto proti striím chrání a o pokožku šetrně pečuje.

Pružná pokožka

Těhotenský olej pomáhá v nejkrásnějším období ženy pečovat o pokožku a udržovat ji stále příjemně elastickou. Díky tomu se kůže snadněji přizpůsobí rostoucímu objemu bříška a bude chráněna proti popraskání. Těhotenský olej Weleda je velice vydatný, avšak zároveň pokožku nezatěžuje nebo nezanechává ulepený a mastný film. 

Proti striím

Tento olejíček neobsahuje žádné přidané chemické ingredience, proto se nemusíte bát, že by se přes vaši pokožku vstřebávaly syntetické látky, které by mohly ublížit vašemu děťátku. Pěstící olej je bohatý na přírodní složky, především pak rostlinné oleje, které intenzivně zvláčňují pokožku, vyhlazují ji a zanechávají ji sametově hebkou.

Pohodové těhotenství

Mandlový olej, snad vůbec nejjemnější ze všech olejů, uzamyká hydtrataci v hlubokých vrstvách pokožky a zanechává ji vláčnou. Jojobový olej pak navrací pokožce elasticitu a poskytuje jí množství nenasycených mastných kyselin. Olej z pšeničkých klíčků a výtažek z arniky podporují regeneraci pokožky a zabraňují jejímu vysušení.

Použití: Malé množství oleje vmasírujte do vlhké pokožky břicha, stehen a hýždí. Používejte pravidelně, nejlépe každý den po koupeli. Olej je vhodný pro nastávající maminky i pro osoby s rychlým úbytkem váhy.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?