Lavera Tekuté mýdlo měsíček a vilín, Basis Sensitiv 300 ml

Lavera Tekuté mýdlo měsíček a vilín, Basis Sensitiv 300 ml

Lavera Tekuté mýdlo měsíček a vilín, Basis Sensitiv 300 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekuté mýdlo na ruce s regenerujícími a zklidňujícími výtažky z měsíčku a vilínu je určeno pro šetrné mytí namáhané, křehké a citlivé pokožky rukou. Rostlinná mycí báze pokožku nevysušuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Tekuté mýdlo na ruce Lavera Basis Sensitive s regenerujícími a zklidňujícími výtažky z měsíčku lékařského a vilínu virginského je určeno pro šetrné mytí namáhané, křehké a citlivé pokožky rukou. Mýdlo je založeno na šetrné rostlinné mycí bázi, kterou tvoří kokosové tenzidy. Pokožku tudíž zbytečně nevysušuje, naopak jí dopřává pořádnou dávku výživy a hydratace. 

Extrakt z měsíčku a vilínu pomáhá zklidňovat případné podráždění, na které je pokožka rukou kvůli častému vystavování nepříznivým vlivům obzvláště náchylná. Měsíček navíc urychluje hojení různých oděrek, drobných ranek a dalších možných mechanických poškození.

Mýdlo je obohaceno o jojobový olej, který je velmi bohatý na obsah vitaminů rozpustných v tucích, nenasycených mastných kyselin a dalších účinných látek. Starostlivě pečuje o výživu i hydrataci pleti. Jeho složení je velmi podobné přirozenému kožnímu mazu, proto jej pokožka velmi dobře snáší, a je tak vhodný i pro velmi citlivou pleť.

Nezbytnost do domácnosti

Tekuté mýdlo na ruce Lavera měsíček a vilín je nutnou součástí každé domácnosti. Bude se skvěle vyjímat ve vaší koupelně či kuchyni a díky praktické pumpičce je vždy připraveno k použití. Mýdlo na ruce Lavera má jemnou parfemaci, která nepůsobí rušivě, avšak zneutralizuje veškeré nepříjemné pachy z povrchu rukou a zároveň pokožku nepodráždí.

I pro citlivou pokožku

Mýdlo na ruce Lavera je velice dobře snášeno, protože neobsahuje potenciálně škodlivé syntetické ingredience, které mohou pokožku zatěžovat či dráždit. Jelikož mýdlo na ruce používáte několikrát denně, je vhodné volit takové, které je vhodné i na přecitlivělou pokožku rukou a nezpůsobí jejich vysušení. Toto mýdlo myje ruce velice šetrně, avšak účinně, odstraní veškeré nečistoty a zanechá pokožku příjemně pružnou a zvláčněnou.

Rostlinné výtažky a oleje

Základ mýdla na ruce Lavera tvoří rostlinné tenzidy, které nejsou zdaleka tolik agresivní, jako tenzidy syntetické. Díky tomu mýdlo nezpůsobuje nepříjemné reakce ani citlivé pokožce rukou. Extrakt z měsíčku má navíc zklidňující vlastnosti a dokáže zmírnit jakékoliv podráždění. Vilín je zase mírně antiseptický a pomáhá bránit množení škodlivých bakterií. Jojobový olej pak pokožku vyživuje a uzamyká v ní hydrataci.

Použití: Naneste malé množství mýdla na navlhčenou pokožku rukou, rozmasírujte a poté důkladně smyjte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: měsíček

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Calendula neboli měsíček podpoří vaši krásu i dobré zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Vonné složky: měsíček

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?