Urtekram Tekuté mýdlo na ruce aloe vera 380 ml

Urtekram Tekuté mýdlo na ruce aloe vera 380 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekuté mýdlo s Aloe vera je vhodné pro každodenní péči o pokožku rukou, kterou šetrně a bez vysušování myje. Krémová pěna spolehlivě odstraní i odolnější nečistoty a zároveň pokožku zanechá jemnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tekuté mýdlo s Aloe vera Urtekram je vhodné pro každodenní péči o pokožku rukou, kterou šetrně a bez nežádoucího vysušování myje. Krémová pěna spolehlivě odstraní i odolnější nečistoty a zároveň pokožku zanechá vláčnou a pružnou díky vysokému podílu šťávy z Aloe vera. Jemné pečující složení zaručí péči vhodnou pro každý den.

Jemné tekuté mýdlo pečuje o pokožku rukou a současně ji šetrně a spolehlivě myje díky množství šťávy z Aloe vera. Aloe má skvělé zklidňující a harmonizační účinky, pokožku zjemňuje, zklidňuje a chrání před dehydratací i vznikem podráždění. Šťáva z Aloe společně s rostlinnými tenzidy vytvoří krémovou pěnu, která lehce smývá i odolné nečistoty a mastnotu.

Mýdlo nejenom účinně myje, ale také pečuje o pokožku rukou. Výtažky z máty a citrusových plodů působí přirozeně antibakteriálně a antisepticky, léčí drobné záněty a současně mírní případná podráždění, zatímco extrakty z meduňky pokožku rukou zjemňují. Tekuté mýdlo Aloe vera pokožku při každodenním použití nejenom účinně myje, ale také o ni pečuje a chrání ji před podrážděním i dehydratací.

Pro krásné ruce

Časté mytí rukou dokáže vytvořit na pokožce pořádnou neplechu. Tekuté mýdlo Urtekram s přírodními složkami je však vhodné i pro citlivou pokožku náchylnou k vysušení. Neobsahuje syntetické sulfáty a jeho pěnidla jsou založena na přírodní bázi, díky čemuž mýdlo zbytečně nevysušuje pokožku, nenarušuje její ochrannou bariéru a naopak ji zanechává dokonale jemnou a příjemně hydratovanou. 

Svěží vůně

Tekuté mýdlo Urtekram s výtažky z Aloe vera pokožku rukou šetrně umyje, odstraní veškeré nečistoty a zároveň jí dodává jemnou péči. Extrakt z Aloe vera má intenzivní hydratační účinky, díky čemuž pomáhá navrátit pokožce rukou potřebnou hydrataci a zanechává ji jemnou. Aloe vera má rovněž zklidňující účinky, zmírňuje podráždění a nepříjemné pnutí pokožky. 

Hydratovaná a zklidněná pokožka

Tekuté mýdlo tak osvěží vaše tělo i mysl díky svěží příjemné vůni a je vhodné pro každodenní péči o pokožku celé rodiny. Nevysušuje ani při častém mytí rukou a rostlinné výtažky o pokožku pečují. Výtažky z citrusových plodů a máty peprné zároveň pokožku jemně dezinfikují a působí antibakteriálně. Extrakt z meduňky má pak zjemňující a zklidňující účinky a chrání pokožku před podrážděním. 

Použití: Malé množství mýdla napěňte v dlaních a vydatně opláchněte čistou vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Aloe Vera

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Aloe Vera

Nenašli jste to pravé? Co tohle?