Urtekram Tekuté mýdlo na ruce brown sugar 380 ml

Urtekram Tekuté mýdlo na ruce brown sugar 380 ml

Urtekram Tekuté mýdlo na ruce brown sugar 380 ml

(2 hodn.)
Značka: Urtekram
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekuté mýdlo Brown Sugar je vhodné pro každodenní péči o pokožku rukou, kterou šetrně a bez nežádoucího vysušování myje. Krémová pěna spolehlivě odstraní i odolnější nečistoty.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Tekuté mýdlo Brown Sugar Urtekram je vhodné pro každodenní péči o pokožku rukou, kterou šetrně a bez nežádoucího vysušování myje. Krémová pěna spolehlivě odstraní i odolnější nečistoty a zároveň pokožku zanechá vláčnou a pružnou díky prášku ze třtinového cukru. Jemné pečující složení zaručí péči vhodnou pro každý den.

Jemné tekuté mýdlo pečuje o pokožku rukou a současně ji šetrně a spolehlivě myje díky vysokému podílu třtinového cukru. Ten udržuje pokožku jemnou, pružnou a vláčnou. Fair-trade cukr společně s rostlinnými tenzidy vytvoří krémovou pěnu, která lehce smývá i odolné nečistoty a mastnotu.

Mýdlo nejenom účinně myje, ale také pečuje i o citlivou pokožku, zjemňuje ji a chrání před podrážděním. Kombinace esenciálního levandulového a eukalyptového oleje pokožku zklidňuje, chrání před vznikem zánětů a současně eliminuje případná podráždění. Tekuté mýdlo Brown Sugar pokožku při každodenním použití nejenom účinně myje, ale také o ni pečuje a chrání ji před podrážděním i dehydratací.

Šetrná očista

Tekuté mýdlo Urtekram s třtinovým cukrem chrání a pečuje o vaši pokožku během mytí a nevysušuje ji. Časté mytí rukou dokáže vytvořit na pokožce pořádnou neplechu, zejména kvůli syntetickým sulfátům. Tekuté mýdlo Urtekram naproti tomu obsahuje pěnidla založená na přírodní bázi, díky čemuž mýdlo zbytečně nevysušuje pokožku, nenarušuje její ochrannou bariéru a naopak ji zanechává dokonale jemnou a příjemně hydratovanou. 

Lahodná sladká vůně

Tekuté mýdlo Urtekram s práškem z fair-trade třtinového cukru vytváří bohatou pěnu, která efektivně odstraňuje z pokožky veškeré nečistoty a zároveň jí dodává jemnou péči. Třtinový cukr pečuje o přirozenou pružnost a vláčnost pokožky a má zjemňující účinky. Zároveň dodává mýdlu harmonizující mírně sladkou vůni, která probudí vaše smysly. 

Dokonale jemná pokožka

Tekuté mýdlo je vhodné pro každodenní péči o pokožku celé rodiny a nedráždí ani citlivou pleť. Nevysušuje ani při častém mytí rukou a rostlinné výtažky o pokožku pečují. Éterický olej z levandule a eukalyptu zároveň pokožku jemně dezinfikují a působí antibakteriálně, podporují prokrvení pokožky a zklidňují případné podráždění.

Použití: Malé množství mýdla napěňte v dlaních a poté vydatně opláchněte čistou vodou.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Proč kupovat fair trade?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Výborné mýdlo / Andrea 19. 3. 2019 23:07

Šetrné k rukám atopika. Velmi příjemně voní.

Mýdlo na ruce / Marie 19. 3. 2017 19:56

Líbí se mi v tom ten třtinový cukr, báječné, až je to na ruce škoda.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?