Lavera Tekuté oční linky 01 černá, Trend Sensitiv 3,5 ml

Lavera Tekuté oční linky 01 černá, Trend Sensitiv 3,5 ml

Lavera Tekuté oční linky 01 černá, Trend Sensitiv 3,5 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekuté oční linky v intenzivním černém odstínu dokonale zvýrazní vaše oči. Díky ostrému aplikátoru se velice snadno nanášejí a kvalitní složení s přírodními výtažky nedráždí oční okolí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Tekuté oční linky 01 černá jsou absolutní nutností do každé kosmetické taštičky. Černý odstín je dokonale intenzivní a skvěle podtrhne krásu vašich očí. Snadno s nimi vytvoříte i velmi tenkou linku při linii řas či sexy protaženou linku ve stylu kočičích očí, která je věčným evergreenem a působí velice elegantně. Tyto oční linky jsou opravdu univerzální a perfektně doplní vaše denní i večerní líčení.

Lavera je německá značka kosmetiky, která nabízí kvalitní produkty pro péči o tělo, vlasy a pleť i dekorativní kosmetiku. Vyvážené složení s přírodními složkami dodává přípravkům na líčení uživatelsky komfortní vlastnosti a zaručuje bezchybný výsledek bez kompromisů. Oční linky se velice snadno nanášejí díky přesnému zkosenému aplikátoru a vytvoříte s nimi nespočet variant líčení pro běžný den i speciální příležitosti.

Intenzivní pigmentace dodává očním linkám skutečně výrazný odstín a nalíčení s nimi vám vydrží po celý den. Výtažky z rostlin a kvalitní přírodní oleje nedráždí jemnou pokožku očního okolí a naopak jí dodávají pečující složky. Tyto tekuté oční linky s jemnou texturou se stanou každodenní součástí vašeho dokonalého líčení a skvěle prohloubí a zvýrazní váš pohled.

Výrazný pohled

Tekuté oční linky jsou skutečnou klasikou v líčení a dokážou ihned podtrhnout váš pohled. S očními linkami můžete probudit svou kreativitu a vytvořit s nimi jak velmi přirozené, tak skutečně intenzivní líčení. Tekuté oční linky Lavera se skrývají v nenápadném a kompaktním balení, které můžete kdykoliv přibalit do svojí kosmetické taštičky.

Přírodní složení

Tekuté linky Lavera vám poskytnou dokonalé nalíčení bez toho, abyste museli dělat kompromisy ohledně složení. Oční linky Lavera obsahují kvalitní přírodní ingredience, které prospívají citlivé a jemné pokožce kolem očí a jejich složení je nedráždivé. Díky tomu tyto oční linky vyhovují i nositelkám kontaktních čoček a ženám s citlivýma očima.

Černá klasika

Černý odstín je takřka nutností do vaší kosmetické výbavy. Klasické černé oční linky využijete na denní i večerní líčení a sluší naprosto všem. Pokud chcete jen velice nenápadný efekt, tak je nanášejte při koříncích řas, čímž dosáhnete jejich zahuštění. S těmito očními linkami Lavera ale snadno vytvoříte také výrazné linky ve stylu šedesátých let.

Precizní aplikace a dlouhá výdrž

Tekuté oční linky Lavera obsahují množství rostlinných olejů a přírodních výtažků, jako je například kakaové a bambucké máslo či kokosový olej, jež brání vysušení pokožky očního okolí a navíc dodávají linkám příjemnou krémovou konzistenci. Linky se tak snadno nanášejí, a to i díky přesnému aplikátoru. Oční linky navíc vydrží v perfektním stavu po celý dlouhý den.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: černá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Naše hodnocení:

Mají opravdu intenzivní černý odstín.
Díky úzkému a pevnému hrotu se snano nanáší a umožní vytvořit rovnoměrnou linku.
Rychle zasychají a vydrží po celý den.
Z blogu3

Namalujte se s přírodou

Nebojte se barevných očních linek

Oční linky pro začátečníky i pokročilé

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?