Lavera Tekuté oční linky 02 hnědá, Trend Sensitiv 3,5 ml

Lavera Tekuté oční linky 02 hnědá, Trend Sensitiv 3,5 ml

Lavera Tekuté oční linky 02 hnědá, Trend Sensitiv 3,5 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hnědé oční linky jsou skvělou variantou pro přirozenější líčení a sluší i blondýnkám a ženám s velmi světlou pletí. Perfektně orámují oči díky přesnému aplikátoru a nalíčení s nimi vydrží po celý den.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Tekuté oční linky 02 hnědá jsou skvělou variantou pro přirozenější líčení. Jsou velice vhodné pro blondýnky či ženy s velmi světlou pletí, pro které by byly černé oční linky příliš výrazné. Můžete je používat jak samostatně, tak s nimi doplnit oční stíny v neutrálních odstínech či večerní kouřové líčení. Díky univerzálnímu čokoládově hnědému odstínu sluší všem barvám očí.

Lavera je německá značka kosmetiky, která nabízí kvalitní produkty pro péči o tělo, vlasy a pleť i dekorativní kosmetiku. Vyvážené složení s přírodními složkami dodává přípravkům na líčení uživatelsky komfortní vlastnosti a zaručuje bezchybný výsledek bez kompromisů. Oční linky se velice snadno nanášejí díky přesnému zkosenému aplikátoru a vytvoříte s nimi nespočet variant líčení pro běžný den i speciální příležitosti.

Intenzivní pigmentace dodává očním linkám skutečně výrazný odstín a nalíčení s nimi vám vydrží po celý den. Výtažky z rostlin a kvalitní přírodní oleje nedráždí jemnou pokožku očního okolí a naopak jí dodávají pečující složky. Tyto tekuté oční linky s jemnou texturou se stanou každodenní součástí vašeho dokonalého líčení a skvěle prohloubí a zvýrazní váš pohled.

Výrazný pohled

Tekuté oční linky jsou skutečnou klasikou v líčení a dokážou ihned podtrhnout váš pohled. S očními linkami můžete probudit svou kreativitu a vytvořit s nimi jak velmi přirozené, tak skutečně intenzivní líčení. Tekuté oční linky Lavera se skrývají v nenápadném a kompaktním balení, které můžete kdykoliv přibalit do svojí kosmetické taštičky.

Přírodní složení

Tekuté linky Lavera vám poskytnou dokonalé nalíčení bez toho, abyste museli dělat kompromisy ohledně složení. Oční linky Lavera obsahují kvalitní přírodní ingredience, které prospívají citlivé a jemné pokožce kolem očí a jejich složení je nedráždivé. Díky tomu tyto oční linky vyhovují i nositelkám kontaktních čoček a ženám s citlivýma očima.

Přirozený odstín

Jsou pro vás temně černé oční linky příliš výrazné? Máte světlé vlasy či alabastrovou pleť? Právě pro vás jsou určeny Lavera oční linky v sytě pigmentovaném tmavě hnědém odstínu, který je naprosto perfektní na každodenní líčení i pro večerní kouřový vzhled. Hnědé oční linky působí přirozeněji, avšak jsou zároveň univerzální a sluší všem. 

Precizní aplikace a dlouhá výdrž

Tekuté oční linky Lavera obsahují množství rostlinných olejů a přírodních výtažků, jako je například kakaové a bambucké máslo či kokosový olej, jež brání vysušení pokožky očního okolí a navíc dodávají linkám příjemnou krémovou konzistenci. Linky se tak snadno nanášejí, a to i díky přesnému aplikátoru. Oční linky navíc vydrží v perfektním stavu po celý dlouhý den.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: hnědá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu3

Namalujte se s přírodou

Nebojte se barevných očních linek

Oční linky pro začátečníky i pokročilé

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?