puroBIO cosmetics Tekutý make-up 01 30 ml

puroBIO cosmetics Tekutý make-up 01 30 ml

(3 hodn.)
Certifikáty: CCPB
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tekutý make-up s lehce krémovou konzistencí sjednotí tón vaší pleti a zakryje i menší nedokonalosti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Tekutý make-up puroBIO je svým šetrným složením vhodný pro všechny typy pleti. Obsahuje kvalitní přírodní ingredience, díky kterým vaše pleť získá přirozeně matný vzhled. Make-up má lehce krémovou texturu, dobře se roztírá a na pleti rychle schne. Poskytne pleti sjednocený vzhled a střední krytí, aniž by ucpával póry. Velmi světlý odstín make-upu ocení všechny sněhurky.

Tekutý make-up díky přírodním pigmentům sjednotí tón pleti a propůjčí jí matný vzhled. Navíc kryje menší nedokonalosti, aniž by pleť zatěžoval či ucpával póry. Neslévá se do vrásek a přečká i menší dešťovou přeháňku. Obsažený pšeničný protein, výtažky z listů vinné révy a dalších rostlin pomohou pleť lehce vyhladit a pečují o ni během dne. O hydratační a regenerační účinky make-upu se postará šalvějová voda, bambucké máslo a ceněný arganový olej, které navíc mají přirozený UV faktor.

Použití: Make-up naneste houbičkou či štětcem na obličej ošetřený podkladovou bází/denním krémem a dobře zapracujte do ztracena.

Tip: Pro nanášení make-upu se skvěle hodí například veganský štětec tekutý i sypký make-up 03 či pěnová houbička od stejné značky.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Odstín: světlá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

10 tipů pro aplikaci tekutého make-upu

Primer - zdokonalte svůj make-up

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nedoporučuji / Eva 2. 1. 2021 15:43

Bohužel tento make-up nemohu doporučit. Divně zapáchá a kord v této době, kdy se musí nosit roušky se mi z něj dělá zle. Na pleti mi přijde těžký a dělá efekt masky. Dva jediné plusy má v odstínu, že je pro mou barvu pleti celkem vhodný a dobře kryje.

Top / Markéta 21. 8. 2018 11:12

Ze začátku jsem byla zklamaná. Mám sušší pleť a make-up mi na tváři dělal šupinky a drolil se, i když jsem používala předtím krém. Ale pak jsem na to přišla. Důležité je pořádně pleť namastit, jakože pořádně (já používám kokosový olej) a nanést make-up štětečkem, né prsty jako jsem to dělávala. Pak dokonce můžu použít i pudr. A navíc make-up se za nějaký čas na pleti ustálí a vypadá úžasně. Takže určitě top bio make-up. Doporučuji :-)

***** aneb pište ta hodnocení taky :)) / Andrea 13. 3. 2017 12:01

Zakoupila jsem si vzoreček odstínu 02. Věděla jsem, že by to chtělo o kapánek světlejší, ale přesto jsem z make-upu byla NADŠENÁ a musela nutně vyzkoušet plné balení odstínu 01. Nejsem určitě první, kdo si tento make-up pořídil, ale překvapilo mě, že nikde pořádně žádné recenze nenajdete. Přesto jsem to riskla a make-up zkusila. Do teď jsem používala jen ten tekutý od Lavery, ale ten si k tomuto nemůže s prominutím ani prdnout :)). Nečekejte bůhví jaké krytí, ale určitě poznáte rozdíl. Na pleti je hrozně příjemný, kryje začervenání, snad i kruhy :)), krásně sjednocuje a nedělá efekt masky!!! Mohlo by se zdát, že se hůře roztírá, ale od té doby, co si pleť těsně před aplikací vlhčím květinovou vodou (ať už jakákoliv od Saloosu nebo obyč růžová voda) není sebemenší problém. Samozřejmostí je použití denního krému. Dnes ráno jsem to ovšem udělala trošku jinak. Po probuzení jsem si pořádně opláchla obličej studenou vodou, navlhčila květinovou vodou a vmasírovala 2 kapky pleťového oleje (já mám santalové dřevo). Nechala jsem chvilku vsáknout. Následně ani nebylo třeba pleť vlhčit, protože make-up se po pleti roztíral jako pohádka.... není co dodat, snad ho nepřestanou vyrábět :D

Úžasný makeup / Simona 8. 5. 2017 17:10

Tento makeup je pecka. Vždy jsem používala kosmetiku z drogérie a parfumérie, ale zjistila jsem, že mi vadí silikon. Pekelně mi ucává póry. Požádala jsem na Biooo.cz o radu a udělala jsem dobře. Nyní nechápu, jak jsem na sebe mohla patlat ty chemické "sr...." /omlouvám se za výraz, lépe to vyjádřit nejde/. Tento makeup hezky voní, vůbec na mě neoxiduje, má výbornou světlou barvu, dělá mi úžasnou pleť a nemusím ho vůbec pudrovat. Mám smíšenou a citlivou pleť a vůbec mi na pleti nedělá nic špatného a nelesknu se. Doporučuji ho hodně malinko, i tak výborně kryje. Poprvé jsem ho nanesla hodně a divně se mi kolem nosu matlal. Ale když ho dáte málo a zapracujete štětcem, tak je to pecka. Zpočátku je takový nijaký, ale za chvíli si na pleti sedne a dělá výborný finiš. Naprosto ho miluju a doporučuji k němu i korektor od stejné značky.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?