puroBIO cosmetics Tekutý make-up 01 s SPF 10 19 g

puroBIO cosmetics Tekutý make-up 01 s SPF 10 19 g

Certifikáty: VEGAN, CCPB
Certifikát VEGAN
Balení:
440
Momentálně vyprodané na e-shopu

Make-up s praktickým kapátkem sjednotí odstín velmi světlé, porcelánové pleti a zakryje menší nedostatky. Díky vilínovému hydrolátu a arganovému oleji pleť hydratuje a zjemňuje, a navíc obsahuje SPF 10.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tekutý make-up puroBIO s SPF 10 Sublime Drop Foundation pleti poskytne lehkou ochranu před slunečními paprsky. Je zabalený do skleněné lahvičky s kapátkem, díky kterému se snadno dávkuje, takže make-upu vždy nanesete jen tolik, kolik zrovna potřebujete. Make-up má velmi lehkou texturu, a tak krásně přilne k pleti a sjednotí její barevný tón. Odstín 01 je určený pro velmi světlou, porcelánovou pleť bez výraznějšího podtónu.

Tekutý make-up Sublime Drop Foundation bude jako vaše druhá kůže. Dokonale sjednotí odstín pleti a zakryje menší nedostatky, přesto působí velmi přirozeně. Základ v podobě vilínového hydrolátu v kombinaci se skvalanem, arganovým olejem a výtažkem z moringy pleť zanechá nádherně hebkou a během dne jí zajistí potřebnou hydrataci. Make-up pleť také díky antioxidantům pleť ochrání před škodlivými vnějšími vlivy, a díky SPF navíc i před negativními dopady slunečního záření.

Italská značka puroBio Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní kosmetiky v nepřeberné škále odstínů. Složení obsahuje mimořádně kvalitní pigmenty, pečující oleje a másla. Kosmetické produkty nesou certifikaci Natrue, Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.
 

Použití: Několik kapiček make-upu naneste přimo na obličej nebo na hřbet ruky. Rovnoměrně ho rozetřete pomocí štětce nebo houbičky.

Tip: Pro delší výdrž líčení make-up přepudrujte.

Italská značka puroBIO Cosmetics nabízí široké spektrum přírodní dekorativní a pleťové kosmetiky. Složení obsahuje mimořádně kvalitní BIO oleje, másla, extrakty a minerální pigmenty. Kosmetické produkty nesou certifikaci Vegan OK, CCPB a NICKEL TESTED.

Odstín: velmi světlá

Výrobce: PuroBIO Cosmetics, Via le Lamie, 42/a , 70015, Noci – Ba, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Kristýna 8. 3. 2019 17:46

Make-up jsem koupila opravdu na zkoušku a musím přiznat, že nevím, zda se k němu ještě vrátím, ale spíše kvůli malé škále odstínů. Mám světlou pleť, ale neřekla bych porcelánovou a i tak byla varianta 01 tmavší a dělala trošku opálení, což v době zimy pro mě nebylo úplně ideální, ale zase na léto by byl určitě super. Konzistence je tekutá, v čemž výborně pomáhá praktické kapátko, díky kterému si dáte opravdu i malé množství. Lehce se roztírá, doporučila bych štětec, jelikož je hodně pigmentovaný. Musím přiznat, že z čeho jsem byla nadšena byl finiš..Pleť byla zmatněná, krásně jemná jako při přepudrování, takže rozhodně super pro Vás, které fandíte jen nude looku s pár produkty. :-) Kryje velice dobře, řekla bych, že zakryje i větší nedostatky. Co určitě oceníte v jarních dnech je spf 10 .:-) Cena velice příznivá, jen teda malé balení, já jsem vypotřebovala cca do 1,5 měsíce.. Pokud nevíte s jakým makeupem začít, šla bych do tohoto :-)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: velmi lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?