Neobio Tekutý make-up 02 Beige 30 ml

Neobio Tekutý make-up 02 Beige 30 ml

Neobio Tekutý make-up 02 Beige 30 ml

Značka: Neobio
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký make-up sjednotí odstín mastné nebo smíšené pleti, aniž by ji zatěžoval. Odstín 02 je vhodný pro světlé odstíny pleti s teplým podtónem.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tekutý make-up Neobio vám pomůže vykouzlit bezchybnou pleť. Nabízí spíše nižší krytí a je obohacený o pečující přísady, které vám pomohou se celý den cítit komfortně. Najdete v něm například bambucké máslo nebo výtažek z kustovnice. Odstín 02 Light Beige bude tím pravým ořechovým pro světlou pleť se žlutým podtónem.

Make-up má lehce krémovou, jakoby našlehanou texturu, kterou můžete bez obav vrstvit. Snadno se roztírá, krásně přilne k pleti a zajistí stejnoměrné líčení na celý den. Nezatěžující složení je vhodné zejména pro mastnou nebo smíšenou pleť. Sjednotí její odstín a současně o ni bude pečovat díky spojení bambuckého a kakaového másla, přírodních olejů a výtažků z čajovníku nebo goji. Pleť zůstane hydratovaná, příjemně vláčná a hebká.

Použití: Malé množství make-upu naneste pomocí štětce nebo houbičky na čistou pleť a pečlivě rozetřete do ztracena. Nezapomeňte na linii vlasů a hranu spodní čelisti.

Neobio je přírodní kosmetika z Německa, která využívá sílu rostlinných výtažků a zároveň dbá o zodpovědný a přátelský vztah k přírodě. Veškeré produkty Neobio nesou certifikaci Natrue, která zaručuje nulový obsah syntetických ingrediencí, ale současně je také zárukou toho, že má jejich výrobní proces co nejmenší dopad na životní prostředí. 

Odstín: světlá

Výrobce: LOGOCOS Naturkosmetik AG, Zur Kräuterwiese , 31020, Salzhemmendorf,

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Viktoria 2. 2. 2019 16:57

KOupila jsem odstín Beige, bohužel dost tmavý, vhodný na tmavší plet. Krytí je slušné , ale při roztírání se dělají mapy, takže za mně bohužel ne.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?