Almara Soap Tělové máslo Silky Body, Orange Truffel 150 g

Almara Soap Tělové máslo Silky Body, Orange Truffel 150 g

Značka: Almara Soap
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové máslo   s lahodnou vůní pomerančové čokolády zjemňuje a změkčuje pokožku a navíc je vhodné také pro vegany.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové máslo Silky Body se slaďoučkou vůní pomarančové čokolády je vhodné pro všechny typy pokožky. Díky svému složení bez živočišných ingrediencí si jeho zjemňujících, vyživujících a změkčujících účinků mohou užít také vegani!

Máslo má díky šlehání lehčí strukturu, snadněji se roztírá a vstřebává do pokožky. Obsahuje rostlinné oleje a másla – bio bambucké máslo, meruňkový olej lisovaný za studena, kakaové máslo a bio a fair trade kokosový olej, díky nimž bude pokožka po použití sametově hladká, vláčná a vyživená.

 

Tělové máslo je obohaceno o macerát ve slunečnicovém oleji z bylinek – růže, popence, levandule a měsíčku, které jsou známé svými pečujícími a regeneračními účinky. Složení doplňuje úžasný a v tělové kosmetice ne tolik běžný olivový skvalan, který pokožku hydratuje, chrání před vnějšími vlivy a zajišťuje antioxidační působení. 

Upozornění: Máslo neobsahuje ztužovadla a vosky, je velmi lehoučké a tolik nemastí. Proto je také citlivé na vyšší teploty. Doporučujeme je uchovávat v lednici či v chladu.

Hlavním produktem české značky Almara soap jsou ručně vyráběná přírodní mýdla. Hlavními složkami jsou rostlinné oleje, 100% esenciální oleje, rostlinné maceráty a výluhy. Almara soap nabízí mýdla jak pro citlivou či ekzematickou pokožku, tak i různá fancy mýdla či limitované edice.

Výrobce: Almara Soap, Ve Žlíbku 1800 , 19300, Praha, Česká republika

Z blogu1

Almara Soap - více než jen originální mýdla

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?