Desert Essence Tělové mléko mandle 237 ml

Desert Essence Tělové mléko mandle 237 ml

(2 hodn.)
Značka: Desert Essence
Certifikáty: LEAPING BUNNY, NSF
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát NSF
Balení:
352
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Palác Lucerna > 1 ks

Mléko na tělo i ruce s jemnou vůní mandlí obsahuje množství pečujících rostlinných výtažků, másel i olejů, které pokožku aktivně zjemňují. Navíc vás potěší jemná sladká vůně mandlí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Mléko na tělo i ruce Desert Essence s jemnou vůní mandlí obsahuje množství pečujících rostlinných výtažků, másel i olejů, které pokožku aktivně zjemňují a pečují o ni. Pleť je ochráněna před dehydratací i podrážděním, zatímco vám se dostane sladké vůně mandlí.

Tělové mléko pokožku skvěle zjemňuje a hydratuje do hloubky díky vysokému podílu šťávy z Aloe vera. Aloe je bohaté na množství živin, vitaminů i minerálních látek, které se aktivně podílejí na zdraví pokožky. Pleť je tak zjemněna, hydratována do hloubky a zároveň si zanechává elasticitu i zdravý vzhled. Aloe v kombinaci s bambuckým máslem dodává pleti potřebné množství vitaminů a antioxidantů ochraňujících pokožku před známkami předčasného stárnutí.

Bambucké máslo společně s mandlovým a jojobovým olejem uzamykají v pokožce tolik potřebnou hydrataci, pleť zjemňují a chrání ji před podrážděním. Kromě toho, mandlový olej je bohatý na množství vitaminu E, který pokožku aktivně regeneruje a chrání před ztrátou elasticity. Lehké tělové mléko dodává pleti výživu, ale zároveň pokožku zbytečně nezatěžuje a nevytváří nepříjemný lepivý film. Naopak, doprovázet vás bude pouze příjemná vůně mandlí.

Použití: Malé množství tělového mléka aplikujte na suchou čistou pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Používejte pravidelně, nejlépe po každé koupeli.

Kosmetika Desert Essence je převážně v bio kvalitě a její naprosto přírodní složení zaručuje výbornou mycí schopnost, výsledný efekt i vůně. 

Typy pokožky: citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Desert Essence, P.O. Box 14007 , 11788, Hauppauge, New York , Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Dokonalá péče o ruce v zimě

Nový rok v New Yorku

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Výborné / Daniela 13. 5. 2018 23:48

Můj bratr, který má na rukou ekzém a jen tak něco mu nevyhovuje, si toto tělové mléko oblíbil, což znamená, že musí být opravdu dobré. Já jsem ho tedy jen vyzkoušela a přišlo mi příjemné, navíc krásně voní - podobně jako marcipán.

Blaho! / Myška 17. 12. 2015 15:44

Hutné, ale krásně se vstřebávající tělové mlíčko, pokožka voní tak, že se ještě dlouho potom očichávám ;-) mám nějaké mandlové období, ale tohle je opravdu mandlové! Nádhera!

/ Jana 24. 4. 2023 15:39

Po vyzkoušení neuvěřitelného množství tělových krémů/másel/olejů nakonec asi zůstanu u tohoto. Najít vhodnou kombinaci složení/ceny/hydratace/šetrnosti/pohodlí je skoro nemožné, avšak nejlépe z toho vyšel právě toto tělové mléko. Snese ho má citlivá kůže. Hydratovat by mohl o něco víc. Dobře a rychle zasychá, nejsem potom ulepená nebo mastná. Nejsem fanoušek mandlové/marcipánové vůně, ale věřím, že spousta lidí ji naopak ocení. Ocenila bych větší balení a menší cenu, protože jedno mi vydrží cca na měsíc.

spokojenost / Monika 2. 9. 2021 00:13

Hutné a voňavé, kvalitní, jen se mi trošku hůř vstřebává, jinak spokojenost

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?