Annemarie Börlind Tělové mléko 200 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko 200 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko 200 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s obsahem kaméliového oleje a výtažku z fíků dlouhodobě hydratuje pokožku, podporuje její elasticitu a odolnost a zanechává ji příjemně hebkou a vláčnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko Annemarie Borlind s příjemnou, nevtíravou vůní obsahuje například extrakt z fíků či kaméliový olej a poskytuje pokožce kvalitní výživu a dlouhodobou hydrataci. Rychle se vstřebává, nezanechává mastný film a pokožka po něm zůstává příjemně vláčná a hebká.

Tělové mléko díky obsahu makadamiového, sezamového či sojového oleje vyživuje a regeneruje suchou a drsnou pokožku. Přírodní oleje zároveň udržují v pokožce vlhkost, kterou jí dodává termální voda bohatá na minerální látky. Olej z kamélie obsahuje velké množství omega-6 mastných kyselin, proniká hluboko do kůže a posiluje její elasticitu a odolnost.

Extrakt z fíků osvěžuje unavenou pokožku, vyživuje ji a lehce ji vyhlazuje. Bisabolol má výborné protizánětlivé účinky a v kombinaci s Aloe vera zklidňuje a regeneruje citlivou či podrážděnou pleť. Vitamin E je výborným antioxidantem, a ochrání tak pokožku před oxidačním stresem, který způsobuje její předčasné stárnutí.

Použití: Mléko nanášejte na pokožku každý večer po koupeli/sprchování a pečlivě rozetřete.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: květinová, ovocná

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?