Annemarie Börlind Tělové mléko Cassis 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko Cassis 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko Cassis 150 ml

Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s jojobovým olejem a bambuckým máslem hydratuje a regeneruje i suchou či citlivou pokožku, podporuje její přirozenou pevnost a jemnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko Cassis Annemarie Borlind pečuje o pokožku a díky příjemně květinové vůni povzbudí vaše smysly. Obsahuje termální vodu, bambucké máslo či jojobový oleje, které pokožce dodávají potřebnou výživu a hydrataci. Pokožka je po použití příjemně vláčná, hebká a chráněná před předčasným stárnutím.

Termální voda, která je základem tělového mléka poskytuje pleti množství minerálů a potřebnou hydrataci, kterou v ní pomáhá udržet například jojobový olej. Ten má výborné regenerační schopnosti a spolu s vitaminem E chrání pokožku před předčasným stárnutím. Je vhodný i pro rozpraskanou pokožku, kterou krásně zvláčňuje. Bambucké máslo pečuje i o citlivou či velmi vysušenou pokožku, kterou vyživuje a zanechává ji příjemně hebkou a vláčnou. Přírodní skvalen a lecitin pak podporuje její přirozenou pružnost a jemnost a chrání ji před poškozením.

Použití: Tělové mléko nanášejte na čistou pokožku celého těla a vmasírujte, aby se textura vstřebala.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: květinová

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?