Annemarie Börlind Tělové mléko Guarana 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko Guarana 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko Guarana 150 ml

Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s příjemnou vůní guarany poskytuje pokožce dlouhodobou hydrataci, regeneruje ji, podporuje její přirozenou pevnost a zanechává ji krásně hebkou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko guarana Annemarie Borlind obsahuje čisté přírodní oleje a účinné látky, které nijak nedráždí pokožku. Díky obsahu termální vody a glycerinu dostává pokožka potřebnou dávku hydratace a jojobový olej či bambucké máslo ji zanechají božsky jemnou. Složení je obohaceno o látky, které podporují pružnost pokožky i její ochrannou vrstvu. S příjemnou vůní guarany.

Základ tělového mléka tvoří termální voda ze Schwarzwaldu, které spolu s přírodním glycerinem hloubkově hydratuje. Aby pokožka o potřebnou vláhu nepřicházela, je složení obohacené například o jojobový olej, který pokožku zároveň regeneruje a spolu s vitaminem E ji chrání před předčasným stárnutím. Bambucké máslo zvláčňuje i velmi suchou pokožku, vyživuje ji a dodá jí hebkost. Přírodní skvalen či lecitin pak podporují její přirozenou pružnost, jemnou a přirozenou ochrannou vrstvu.

Použití: Mléko naneste na čistou pokožku a pečlivě vmasírujte, aby se textura zcela vstřebala.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: exotická, ovocná

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?