Lavera Tělové mléko hydratační, Basis Sensitiv 200 ml

Lavera Tělové mléko hydratační, Basis Sensitiv 200 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s hedvábně jemnou konzistencí účinně pečuje o všechny typy pokožky a dodává jim dlouhotrvající hydrataci bez pocitu mastnoty. Jojobový olej a bambucké máslo vyživují pokožku do hloubky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Tělové mléko hydratační, Basis Sensitive je skvělou variantou pro každodenní péči o pokožku celého těla po koupeli či sprchování. Dodává jí dlouhotrvající hydrataci a napomáhá zabraňovat vzniku suchých míst či podráždění. Je vhodné pro všechny typy pokožky včetně citlivé či namáhané a jeho svěží vůně vám ihned dodá energii.

Díky obsahu ceněných přírodních ingrediencí dodává kůži množství prospěšných látek. Jojobový olej je jedním z nejjemnějších a poskytuje pokožce hloubkovou výživu, aniž by ji jakkoliv zatížil. Bambucké máslo je nezbytnou součástí tělových produktů díky svým zvláčňujícím vlastnostem a navrací pokožce její přirozenou elasticitu. Zároveň ji chrání proti nepříznivým vlivům počasí, a je tak vhodné i pro zimní období.

Sametově hebká konzistence tělového mléka se velice snadno roztírá a rychle vsakuje. Květová voda z damašské růže a arniky lékařské má mimořádné zklidňující vlastnosti a poskytne vám příjemné osvěžení. Bio šťáva z Aloe vera hydratuje a přináší okamžotu úlevu citlivé kůži. Vaše pokožka tak bude opět hedvábně jemná a důkladně opečovávaná.

Pro vláčnou pokožku

Tělové mléko Lavera zcela promění vaši pokožku. Je perfektním společníkem pro vaši každodenní koupel či sprchu a pomáhá okamžitě zmírnit vysušení pleti. Tělové mléko Lavera využívá cenných a účinných přírodních ingrediencí, které pronikají do hlubokých vrstev kůže a pomáhají ji regenerovat a stimulovat přirozené ochranné procesy. 

Rozmazlujte se

Tělové mléko Lavera má hedvábně jemnou konzistenci, která se snadno roztírá po pokožce a jeho aplikace je rovnoměrná. Mléko nevytváří na pokožce neprodyšný nános a naopak ji nechává dýchat. Pokožka není po nanesení ulepená a již po několika málo okamžicích po aplikaci se můžete obléknout. Mléko je tak perfektní i pro chvíle, kdy máte po ránu na spěch.

Důkladná hydratace

Tělové mléko Lavera promění vaši koupelnu v luxusní lázně a dokonale hýčká vaši pokožku pomocí přírodních složek. Bambucké máslo má silné vyživující schopnosti a zjemní vaši pokožku. Spolu se slunečnicovým, sójovým a jojobovým olejem se tak postará o uzamknutí potřebné hydratace v pokožce a posiluje její přirozenou obnovovací a revitalizační schopnost.

Použití: Používejte po každé koupeli či sprchování na suchou čistou pokožku. Malé množství tělového mléka jemně vmasírujte do pokožky.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typy pokožky: citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nevyhovuje / Lucie 25. 5. 2016 16:21

Přírodní složení pokožku nijak nedráždí. Nicméně si mléko už nepořídím: má velmi divnou vůni a nanášení je otravné, protože má vodovější konzistenci a dost dlouho trvá, než ho člověk vmasíruje. Co se týče ale hydratačního účinku, tak na ten si nestěžuji.

Výborné / Lucie 24. 10. 2017 11:34

Skvělé hydratační mléko. Snadno se roztírá, nelepí a dobře vsakuje, stačí chvíli počkat. I hodně suchá pokožka zůstane dlouho vláčná. Hezky voní.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?