Annemarie Börlind Tělové mléko jahoda 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko jahoda 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko jahoda 150 ml

Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s úžasnou jahodovou vůní hydratuje pokožku, vyživuje ji a zvláčňuje, a to díky termální vodě, bambuckému máslu či jojobovému oleji.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko jahoda Annemarie Borlind poskytuje pokožce veškerou péči pro to, aby byla krásně vláčná, hebká a chráněná. Ve složení najdete například termální vodu ze Schwarzwaldu, jojobový olej či bambucké máslo, které pokožku hydratují a vyživují. Mléko má lákavou vůni sladkých jahod.

Termální voda bohatá na minerální látky v kombinaci s glycerinem poskytuje pokožce potřebnou hydrataci, kterou v ní pomáhá udržovat například jojobový olej. Ten má skvělé regenerační schopnosti a zlepšuje odolnost pokožky. Je výborný i pro velmi suchou pokožku, kterou v kombinaci s bambuckým máslem vyživuje, zvláčňuje a zanechává ji neuvěřitelně hebkou. Přírodní skvalen a lecitin pak podporují přirozenou pružnost a jemnost pokožky a vitamin E ji ochrání před předčasným stárnutím.

Použití: Mléko naneste na čistou pokožku a pečlivě vmasírujte, aby se textura vstřebala.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: ovocná

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?