Annemarie Börlind Tělové mléko lemongrass 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko lemongrass 150 ml

Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s bambuckým máslem, avokádovým a jojobovým olejem hydratuje citlivou i velmi vysušenou pokožku, podporuje její pevnost a zanechává ji příjemně hebkou a vláčnou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko lemongrass Annemarie Borlind pečuje o pokožku a dodává jí potřebnou hydrataci. Obsahuje bambucké máslo či přírodní oleje, které mají skvělé vyživující účinky a zanechají pokožku příjemně vláčnou, hebkou a chráněnou před poškozením i předčasným stárnutím. Má svěží, nevtíravou parfemaci.

Základ tělového mléka tvoří termální voda bohatá na minerály, která spolu s glycerinem poskytuje pokožce dlouhodobou hydrataci. Tu v ní pomáhají udržet oleje z jojoby a avokáda, které vyživují a regenerují suchou, citlivou či šupinatou pokožku. Přírodní oleje spolu s bambuckým máslem zanechají pokožku krásně vláčnou a hebkou. Přírodní skvalen a lecitin pak podporují její přirozenou pružnost a jemnou a chrání je před poškozením. Vitamin E ji zase zabrání jejímu předčasnému stárnutí.

Použití: Tělové mléko naneste na čistou pokožku a pečlivě vmasíruje, aby se textura vstřebala.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: citrusová, kořeněná

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?