Annemarie Börlind Tělové mléko levandule 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko levandule 150 ml

Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s obsahem levandulového oleje je vhodné i při ekzému či dermatitidě, hydratuje a regeneruje pokožku, podporuje její pevnost a zanechává ji krásně hebkou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko levandule Annemarie Borlind pečuje o pokožku a dodává jí potřebnou hydrataci. Díky bambuckému máslu či jojobovému oleji ji vyživuje a regeneruje a zanechává ji krásně hebkou a chráněnou před poškozením. Mléko má díky obsahu levandulového oleje uklidňující květinovou vůni.

Termální voda bohatá na minerály spolu s glycerinem poskytuje pokožce dlouhodobou hydrataci, kterou v ní udrží například jojobový olej. Ten má spolu s bambuckým máslem vyživující a regenerační účinky a dodá pokožce vláčnost a hebkost. Přírodní skvalem a lecitin podporují její přirozenou pevnost a pružnost a chrání je před poškozením. Levandulový olej je výborný na ekzematickou pokožku či při dermatitidách, zklidňuje a dezinfikuje. Navíc díky svému aromaterapeutickému působení zklidní mysli i psychiku a rozežene chmury.

Použití: Tělové mléko naneste na čistou pokožku a pečlivě vmasírujte, aby se textura vstřebala.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: květinová

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?