Annemarie Börlind Tělové mléko mléko & med 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko mléko & med 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko mléko & med 150 ml

Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s uklidňující vůní mléka a medu hydratuje pokožku, regeneruje ji a udržuje ji přirozeně pružnou, hebkou a chráněnou před vysušením či předčasným stárnutím.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko Ammenarie Borlind mléko & med pečuje o pokožku celého těla, které poskytuje potřebnou výživu a hydrataci. Obsahuje termální vodu ze Schwrzwaldu, bambucké máslo či přírodní oleje a zanechává pokožku příjemně vláčnou, hebkou a chráněnou. Mléko má pouze lehkou, nevtíravou parfemaci.

Základ tělového mléka tvoří termální voda bohatá na prospěšné minerální látky a spolu s glycerinem hloubkově hydratuje. Aby si pokožka potřebnou vláhu udržela, najdete ve složení například jojobový olej, který spolu s bambuckým máslem výborně regeneruje suchou či popraskanou pokožku, zvláčňuje ji a zanechává krásně hebkou. Přírodní skvalen a lecitin podporuje přirozenou pružnost a jemnost pokožku a v kombinaci s vitaminem E ji chrání před poškozením i předčasným stárnutím.

Použití: Tělové mléko naneste na pokožku a pečlivě vmasírujte, aby se textura vstřebala.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: sladká

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Problematika medu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?