Urtekram Tělové mléko Nordic Berries 245 ml

Urtekram Tělové mléko Nordic Berries 245 ml

Urtekram Tělové mléko Nordic Berries 245 ml

Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
290
274
Skladem 1 - 2 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks

Tělové mléko s bambuckém máslem či meruňkovým olejem a výtažky ze severského bobulového ovoce vyživuje a zvláčňuje pokožku, chrání ji před vysušením i podrážděním a má jemnou ovocnou vůni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko Nordic Berries od Urtekram bude vaši pokožku rozmazlovat po sprše i koupeli. Je vhodné pro každodenní použití i všechny typy pokožky a má jemnou vůní severského bobulového ovoce, které zároveň pokožku vyživuje a chrání před předčasným stárnutím. Mléko obsahuje značný podíl pečujících olejů, másel a výtažků.

Kombinace olivového, meruňkového a jojobového oleje, bambuckého másla a výtažku z Aloe vera zvláčňuje pokožku po koupeli či sprchování, chrání ji před podrážděním a spolu s kyselinou hyaluronovou v ní pomáhá udržet hydrataci. Výtažky z kanadské brusinky, borůvky, šípku či rakytníku dodávají mléku výborné vyživující vlastnosti a zároveň díky antioxidačním účinkům chrání pokožku před předčasným stárnutím. Éterické oleje z citronu a pomeranče spolu s extraktem z magnólie pak pomáhají předcházet kožním zánětům.

Pro krásnou a zdravou pokožku

Tělové mléko Urtekram Nordic Berries pečuje o vaši pokožku pomocí přírodních výtažků, bambuckého másla a cenných rostlinných olejů. Toto jemné tělové mléko má ideální krémovou konzistenci, díky které se dobře roztírá a velmi rychle vstřebává, praktické balení s pumpičkou zase zajistí hygienickou aplikaci. Tělové mléko Urtekram vhodné pro každodenní péči o pokožku a díky složení s přírodními ingrediencemi nezatěžuje pleť zbytečnou chemií a je vhodné i pro pokožku citlivou.

Hloubková hydratace a výživa

Tělové mléko Urtekram obsahuje velké množství olivového oleje, jež je bohatý na nenasycené mastné kyseliny, jež podporují ochrannou hydrolipidovou kožní bariéru, a tím brání proti vysušení či podráždění pokožky. Zároveň obsahuje také cenné antioxidanty, které zpomalují stárnutí pokožky, podporují její regeneraci a udržují ji dlouhodobě příjemně pružnou a vláčnou. 

Lahodná vůně

Obsažený výtažek z listů Aloe vera se vyznačuje vysoce hydratačními účinky, zmírňuje podráždění a vysušení pokožky a aktivně podporuje její regeneraci. Bambucké máslo pak pleť zjemňuje a podporuje její hydrataci, zatímco olej z meruňkových jadérek vyživuje a vyhlazuje. Výtažky ze severských bobulí, jako je kanadská brusinka, rakytník či borůvka dodají pokožce skutečnou vitaminovou bombu a navíc ji krásně ovocně provoní. 

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Berries

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Z blogu1

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Skvělé / Jindřich 2. 7. 2021 11:00

Manželka si tento dárek moc pochvaluje. I na suchou problematickou / citlivou pokožku. Prý to krásně voní, lehce se roztírá, příště koupí zase.

/ Věra 27. 7. 2019 17:24

Úžasná vůně, super konzistence. Doporučuji

Příjemné / Zuzana 5. 6. 2019 16:11

Krásně voní, dobře se roztírá, rychle vstřebává. Snad jen kdo má suchou pokožku by ocenil něco víc mastného, krém je hodně lehký...

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Urtekram Nordic Berries

Nenašli jste to pravé? Co tohle?