Dr. Bronner\'s Tělové mléko Patchouli-Lime 240 ml

Dr. Bronner's Tělové mléko Patchouli-Lime 240 ml

Dr. Bronner\'s Tělové mléko Patchouli-Lime 240 ml

(3 hodn.)
Značka: Dr. Bronner's
Balení:
419
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 4 ks / Praha, OC DBK > 3 ks

Tělové mléko Tělové mléko s vůní dřevitého pačuli a svěží limetky je plné výživných přírodních olejů, které pokožku krásně zvláční, regenerují ji a zklidní její případné podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko Dr. Bronner's Patchouli-Lime vaši pokožku rozmazlí vysokým obsahem výživného kokosového oleje a dřevitou vůni pačuli se svěžími tóny limetky. Nová a vylepšená bio tělová mléka Dr.Bronner's mají navíc velký obsah jojobového, avokádového a konopného oleje. Rychle se vstřebávají, hluboce vyživují a zvláčňují pokožku a zanechají ji krásně hebkou.

Mléko obsahuje velký podíl kokosového oleje, který pokožku krásně zvláční a pečuje tak i o velmi suchou či jemnou pokožku. Kombinace jojobového, avokádového a konopného oleje má výborné výživné a regenerační vlastnosti, pomáhá v pokožce udržovat hydrataci, podporuje její odolnost vůči vnějším vlivům a zanechá ji příjemně hebkou.

Oleje z konopí a avokáda zároveň zklidňují případné podráždění a vitamin E poskytne kožním buňkám ochranu před předčasným stárnutím. Mléko má dřevitě svěží vůní, a to díky olejům z pačuli a limetky, a levandulový olej mu propůjčuje lehce protizánětlivé účinky.

Značka Dr. Bronner´s se pyšní hned několika certifikáty, jako jsou USDA organicLeaping Bunny či Certified B Corporation. Jejich produkty splňují podmínky FairTrade.

Použití: Naneste na pokožku jemným vmasírováním, ideálně po sprchování či koupeli.

Dr. Bronner´s se specializuje na výrobu mýdel - tekutých i tuhých - s univerzálním použitím, která jsou zcela bez syntetických příměsí. Pyšní se hned několika certifikáty, jako jsou USDA organic, Leaping Bunny či Certified B Corporation. Jejich produkty splňují podmínky FairTrade.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Dr. Bronner, P.O. Box 28 , 92033, Escondido, Californie, Spojené Státy Americké

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Dr. Bronner načechrává kožichy

Dr. Bronner’s – geniální a jedinečné přírodní mýdlo vše v jednom

Dr. Bronner’s: Konec prohibici konopí!

Esenciální olej Pačuli

Kouzlo mýdel Dr.Bronner’s - VŠE V JEDNOM

Po létě svou pleť rozmazlete

Seznamte se - David Bronner

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Klára 5. 9. 2017 21:47

Bohužel nevyhovuje - mám hodně suchou kůži, tros Vůbec mi nevoní, spíš mi smrdí. :-(

Nadšení / Julie 31. 10. 2023 10:42

Toto tělové mléko byl pro moji suchou pokožku balzám, výborně se vstřebává, kůže byla dlouhodobě hydratovaná a zářivá, a co mě asi nejvíc dostalo bylo nádherná orientální vůně, miluji santal a pačuli a toto bylo přesně ono. Za mě spokojenost, nadšení. Určitě doporučuji

Netradiční vůně / Zuzana 21. 2. 2020 12:38

Kvůli zvláštní "vůni" jsem nevěděla, jestli mléko není plesnivé nebo zkažené, tak jsem ho vyhodila. Opravdu bych to ani nenazvala vůní, nedoporučuji, nedovedu si představit, že by to někomu vonělo...

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?