Lavera Tělové mléko pomeranč a rakytník, Body Spa 200 ml

Lavera Tělové mléko pomeranč a rakytník, Body Spa 200 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šťavnatá vůně pomeranče a rakytníku v tělovém mléce zlepšuje náladu a povzbuzuje unavenou mysl. Bambucké máslo a kvalitní rostlinný olej se starají o výživu a zjemnění pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Šťavnatá vůně pomeranče a rakytníku řešetlákového tělového mléka Lavera Body Spa zlepšuje náladu, povzbuzuje unavenou mysl a celkově vyčerpaný organismus. Bambucké máslo a kvalitní rostlinný olej se starají o výživu a zjemnění pokožky. Díky přírodnímu a nedráždivému složení je tělové mléko vhodné pro všechny typy pleti. 

Bambucké máslo a panenský mandlový olej jsou vysoce výživné a obsahují velké množství nenasycených kyselin, vitaminů rozpustných v tucích a také antioxidantů, které jsou nezbytné pro správnou funkci a regeneraci pokožky. Pomáhají obnovovat ochranný hydrolipidový film, a předcházet tak ztrátám vlhkosti a vysušování pleti.

Extrakt z rakytníku a pomeranče dodávají tělovému mléku nejen krásně svěží vůni, ale mají také další příznivé účinky. Rakytník je protizánětlivý a zvyšuje pružnost pokožky. Velmi dobře působí na akné, ekzémy, lupénku a další kožní problémy. Vůně  pomeranče se v aromaterapii používá proti stresu a k navození dobré nálady.

Pro vláčnou pokožku

Tělové mléko Lavera zcela promění vaši pokožku. Je perfektním společníkem pro vaši každodenní koupel či sprchu a pomáhá okamžitě zmírnit vysušení pleti. Tělové mléko Lavera využívá cenných a účinných přírodních ingrediencí, které pronikají do hlubokých vrstev kůže a pomáhají ji regenerovat a stimulovat přirozené ochranné procesy. 

Rozmazlujte se

Tělové mléko Lavera má hedvábně jemnou konzistenci, která se snadno roztírá po pokožce a jeho aplikace je rovnoměrná. Mléko nevytváří na pokožce neprodyšný nános a naopak ji nechává dýchat. Pokožka není po nanesení ulepená a již po několika málo okamžicích po aplikaci se můžete obléknout. Mléko je tak perfektní i pro chvíle, kdy máte po ránu naspěch.

Důkladná hydratace

Tělové mléko Lavera promění vaši koupelnu v luxusní lázně a dokonale hýčká vaši pokožku pomocí přírodních složek. Bambucké máslo má silné vyživující schopnosti a zjemní vaši pokožku. Spolu s olivovým a mandlovým olejem se tak postará o uzamknutí potřebné hydratace v pokožce a posiluje její přirozenou obnovovací a revitalizační schopnost.

Revitalizační vůně

Tělové mléko Lavera vám dodá příval nové energie díky osvěžujícím citrusovým tónům pomeranče a rakytníku. Jiskrná a mírně sladká vůně probudí všechny vaše smysly a ihned vám pomůže zapomenout na starosti všedního dne. Pomerančový olej má navíc příznivý vliv na pokožku a pomáhá ji tonizovat a zpevňovat. 

Použití: Malé množství mléka aplikujte na pokožku celého těla a lehce rozetřete.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Wellness

Typy pokožky: mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Mocná síla severských rostlin

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Průměrný / Monika 12. 5. 2019 17:07

Hezky hydratuje, každopádně vůni jsme čekala hezčí. Tahle mi moc nevoní

Nic moc / Kateřina 27. 6. 2019 11:52

Je dost mastný a vůně nic moc

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?