Annemarie Börlind Tělové mléko pomeranč & zázvor 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko pomeranč & zázvor 150 ml

Annemarie Börlind Tělové mléko pomeranč & zázvor 150 ml

Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko hydratuje a zjemňuje pokožku a příjemně ji provoní. Díky obsahu rakytníkového oleje podporuje její odolnost a výtažek z rozmarýny zlepšuje její prokrvení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělové mléko pomeranč & zázvor vás okouzlí svou povzbuzující svěží vůní pomeranče s hřejivými tóny zázvoru, která je jako dělaná do chladných zimních dnů. Mléko obsahuje termální vodu, přírodní oleje či extrakt z rozmarýnu a hodí se pro všechny typy pokožky, kterým dodá potřebnou výživu a hydrataci a zanechá je příjemné hebké a vláčné.

Základem tělového mléka je termální voda ze Schwarzwaldu, která spolu s glycerinem poskytuje pokožce hydrataci, kterou v ní pomáhá udržet například jojobový olej. Ten spolu s bambuckým máslem regeneruje suchou pokožku, zvláčňuje ji a zanechává ji nádherně hebkou. Přírodní skvalen a lecitin podporují přirozenou pružnost a pevnost pokožky.

Rakytníkový olej s výraznými regeneračními účinky chrání její přirozenou odolnost a v kombinaci s vitaminem E ji chrání před škodlivými vnějšími vlivy. Výtažek z rozmarýnu pak povzbuzuje krevní oběh, a napomáhá tak správnému prokrvení a prohřívání pokožky.

Použití: Tělové mléko naneste na čistou pokožku a pečlivě vmasírujte, aby se textura vstřebala.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Hlavní typ vůně: citrusová, kořeněná, ovocná

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu1

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?