Les Fleurs de Bach Tělové mléko s Bachovými květy, anti-stress 200 ml

Les Fleurs de Bach Tělové mléko s Bachovými květy, anti-stress 200 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Tělový krém je obohacen Bachovými esencemi, které působí proti stresu, uvolňují mysl a uklidňují. Výživné přírodní složení krému navíc pečuje o suchou pokožku, kterou hydratuje a hloubkově vyživuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Anti-stress tělové mléko Les Fleurs de Bach je vyrobené z organického bambuckého másla a oleje ze sezamových semínek, které hloubkově vyživují i velmi suchou pokožku. Přidaný Aloe vera gel hydratuje a zanechává pokožku vláčnou. Speciální mix přírodních organických Bachových květových esencí působí antistresově a uklidňuje. Jemná vůně tělového mléka obnovuje a uvolňuje mysl, zatímco jeho výživné složení pečuje o pokožku. Po namazání je kůže sametově hebká a unavená mysl ideálně zklidněná.

Základem unikátní anti-stresové pečující bio kosmetiky Les Fleurs de Bach je příjemná přírodní vůně, která navrací vyrovnanost a pohodu díky exkluzivní kombinaci následujících Bachových květů. Řepík lékařský pomáhá získat jistotu, pohodu a vyrovnanost. Dub letní posiluje vůli, vytrvalost a spolehlivost. Netýkavka žláznatá navrací shovívavost, toleranci a vlídnost. Jírovec maďal zklidňuje a pročišťuje mysl. Borovice lesní pomáhá zmírnit pocity viny a výčitky svědomí. Jabloň lesní je čistící esencí, která dodává situacím novou perspektivu a význam. Sporýš královský posiluje pokoru, klid a vnitřní harmonii.

Aroma tělového krému je založené na esenciálních olejích. Vůně se rozplétá a otevírá svrchní tóny „bergamot a pomeranč“, které vyrůstají do typického a uklidňujícího základu „šalvěj a levandule“ před dodáním konečného návykového akordu „patchuli a eukalyptu“.

Použití: Tělové mléko naneste na čistou a suchou pokožku v přiměřeném množství. Rozetřete a jemně vmasírujte do kůže, dokud se krém zcela nevstřebá.

Francouzská společnost Les Fleurs de Bach navazuje na poslání a doporučení Dr. Bacha a nabízí komplex produktů pro harmonii těla, duši i mysli. Ty jsou vyrobeny v BIO kvalitě z kvalitního brandy a rostlin sbíraných za plného květu na slunných místech.

Ostatní kategorie: Tělová mléka

Produktové řady: Les Fleurs de Bach Anti Stress

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Fleurs Essences et Harmonie, 53 rue des Batignolles , 75017, Paříž, Francie

Z blogu3

7 smrtelných hříchů a jak se s nimi vypořádat pomocí Bachovy květové terapie

Bachovy esence

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?