Lavera Tělové mléko zpevňující Q10, Basis Sensitiv 200 ml

Lavera Tělové mléko zpevňující Q10, Basis Sensitiv 200 ml

Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělové mléko s výtažkem z Aloe vera a koenzymem Q10 se rychle vstřebává do pokožky, hydratuje ji a zklidňuje a zároveň podpoří její pevnost a pružnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zpevňující tělové mléko s Q10 od Lavery povzbudí povadlou pokožku, podpoří její pevnost a zanechá ji smyslně hebkou na dotek. Inovativní složení kombinuje účinné látky jako výtažek z Aloe vera nebo koenzym Q10, která mají vyhlazující a hydratační účinky. Mléko se do pokožky rychle vstřebává a nezanechává lepivý ani mastný pocit.

Tělové mléko s bambuckým máslem, olivovým či jojobovým olejem a lecitinem je obohacené o koenzym Q10, výtažek z Aloe vera či meduňkový hydrolát. Díky tomuto složení pomáhá v pokožce udržovat potřebnou dávku hydratace a chrání ji před podrážděním. Současně ji díky účinným látkám pomáhá chránit před předčasnými známkami stárnutí, podporuje její přirozenou pevnost a pružnost a zanechá ji božsky hebkou na dotek. Zpevňující tělové mléko má pouze jemnou parfemaci a díky lehce chladivému efektu je vhodné i k péči o pokožku po holení nebo po opalování.

Použití: Přiměřené množství mléka naneste na čistou pokožku, ideálně po koupeli nebo sprchování, a pečlivě rozetřete.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?