Saloos Tělový peeling mojito 140 ml

Saloos Tělový peeling mojito 140 ml

(1 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
172
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, Palác Lucerna > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Letní svěží vůně limetky a máty provoní vaši pokožku jemně a smyslně. Solný peeling Mojito obrušuje odumřelé buňky kůže, zanechává ji jemnou a hebkou na dotek. Rostlinné oleje hydratují a pečují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový peeling Mojito Saloos obsahuje osvěžující směs esenciálních olejů a pečujících rostlinných olejů pro krásnou pokožku celého těla.

Krystalky soli jemně obrušují odumřelé buňky a zanechávají pokožku jemnou a hebkou. Zvyšují také vstřebatelnost dalších pečujících přípravků a výživných látek. Směs éterických olejů z limety a máty dodává osvěžující letní vůni. Rostlinné oleje, slunečnicový, makadamiový, sezamový a mandlový, hloubkově hydratují a pečují. Peeling jemně ale účinně obrušuje pokožku a zjemňuje ji, především pak suchá a namáhaná místa, jako jsou například lokty, kolena nebo chodidla.

Pro jemnou pokožku

Tělový peeling Mojito od Saloosu vám zaručí dokonale hebkou pokožku a navíc vám ihned dodá energii. Tělový peeling je skvělým pomocníkem pro odstranění odumřelých kožních buněk, kdy obnoví svrchní vrstvu pokožky a okamžitě ji zjemní. Díky pravidelnému peelingu tak nejen, že vaše pokožka bude opravdu sametově hebká, ale zároveň se budou lépe vstřebávat jakékoliv pečující přípravky.

Rychlé osvěžení

Dopřejte si chvilku odpočinku  a naberte síly právě s tělovými peelingy Saloos. Důkladná masáž celého těla působí příznivě nejen na kvalitu pokožky, ale i na psychiku. Díky peelingu podpoříte prokrvení pokožky, čímž posílíte její zdravý metabolismus a stimulujete obnovu buněk. Pokožku tak chráníte před vysušením a podporujete její přirozenou regenerační schopnost.

Přírodní oleje

Peeling Mojito má solný základ, který dokáže šetrně odstranit odumřelé kožní buňky z pokožky a zároveň působí přirozeně antibakteriálně. Solný peeling je výborný i na velmi suchou ztvrdlou pokožku například na loktech či kolenech, kterou účinně zvláční a zjemní. Peelingu stačí jen malé množství a díky obsahu přírodních olejů se nemusíte po koupeli ani mazat.

Revitalizovaná pokožka

Přírodní oleje totiž o vaši pokožku pečují již během sprchování či koupele a v jednom kroku dodávají pokožce bohatou výživu. Makadamový olej je opravdu intenzivní a pečuje o pokožku do hloubky, zároveň ji regeneruje a posiluje. Aromaterapeutická kombinace esenciálních olejů vás pak přenese na tropický ostrov s osvěžujícím koktejlem citrusů a máty. 

Použití: Naneste malé množství na pokožku, lehce vmasírujte a opláchněte čistou vodou. Opakujte jednou až dvakrát týdně.

Tip: Před použitím peeling promíchejte, aby se všechny složky spojily.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro děti

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Peelingem k nové tváři

Pořiďte si sexy nohy na léto

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lucie 26. 11. 2017 21:24

Peeling byl moc fajn. Krásná vůně mojita, která probudila a nakopla. Oleje hydratovali pokožku a nemusela jsem už použít jiný produkt.

/ Šárka 23. 5. 2020 21:28

Velice agresivní produkt, který na kůži přímo štípal. Rozhodně nedoporučuji pro jemnou, citlivou, stárnoucí či atopickou pokožku. Po otevření je potřeba ho nejprve rozmíchat, protože není homogenní, špatně se nabírá. Při aplikaci nešel moc "vmasírovat" do pokožky a téměř ihned začal pálit. Peeling není šetrný, ale silně abrazivní (jako třeba písek).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?