Nobilis Tilia Tělový a masážní olej Celulitida 200 ml

Nobilis Tilia Tělový a masážní olej Celulitida 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělový masážní olej Celulitida navrací pokožce problematických partií ztracenou elasticitu. Pokožku zjemňuje a lehce tonizuje díky složení na bázi výživných rostlinných a prokrvujících éterických olejů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový masážní olej Nobilis Tilia Celulitida navrací pokožce problematických partií ztracenou elasticitu, pokožku zjemňuje a lehce tonizuje díky složení bohatému na množství vitaminů a dalších živin. Pečující oleje v kombinaci s rostlinnými výtažky aktivně zlepšují prokrvení pokožky a tím pádem také podporují snadné vyplavování škodlivých látek z těla.

Základ tělového oleje je tvořen oleji z mandlí, slunečnice a meruňky. Ty jsou bohaté na množství vitaminů a nenasycených mastných kyselin, které pleti dodávají potřebnou výživu, pokožku zjemňují a chrání ji před dehydratací. Navíc, spolehlivě proniknou i do hlubších vrstev pokožky a umocní tak účinek esenciálních olejů z citrusových plodů, cedru a pelargonie.

Obsažené esenciální oleje mají skvělé protizánětlivé a tonizační účinky, podporují zdravé prokrvení pokožky a tím pádem také usnadňují odbourávání tuků i dalších nečistot z těla. Díky pravidelné masáži je povadlá pokožka posílena, tonizována a získává zdravější pevnější vzhled.

Intenzivní péče o pokožku

Tělový masážní olej Nobilis Tilia dodá vaší pokožce vše, co potřebuje. Jemný olejíček šetrně pečuje o pokožku a poskytuje jí dostatečnou výživu, aniž by ji zamastil či zatížil. Výhodou tělového oleje je podobnost s přirozeným kožním mazem, díky tomu je vhodný pro všechny typy pokožky a perfektně uzamyká hydrataci v hlubokých vrstvách pleti.

Výživa a regenerace

Tělový olej Nobilis Tilia je vhodný jak pro běžnou každodenní péči o pokožku po koupi či sprchování či pro masáže. Při nanesení na vlhkou pokožku se olej ihned vstřebává a nezanechává za sebou mastný povlak, jen hedvábně jemnou pokožku. Při použití při masáži podporuje správné prokrvení kůže i podkožních tkání, a tím stimuluje regeneraci.

Jemné přírodní oleje

Základem jsou přírodní rostlinné oleje. Mandlový olej je jedním z nejjemnějších olejů vůbec, dokonale pokožku vyživuje, avšak nezatěžuje či nedráždí. Je výborně snášen i citlivou pokožku a má zklidňující účinky. Slunečnicový a meruňkový olej jsou pak bohaté na antioxidanty, které chrání pokožku proti volným radikálům, a tím i zpomalují její stárnutí. 

Hladká pokožka bez celulitidy

Tento olejíček je mimořádně vhodný na pokožku postiženou nerovnoměrným ukládáním tuků, celulitidou či striemu. Pravidelná masáž pokožky nejen zlepšuje její přirozenou elasticitou, ale zároveň podporuje funkci lymfatického systému, a tím i stimuluje odplavování škodlivých látek z těla. Olej je proto perfektním doplňkem zdravého životního stylu a zaručí vám pevnější a pružnější pokožku.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte na čistou vlhkou pokožku problematických partií nejlépe ihned po koupeli a pár minut masírujte krouživými pohyby směrem k srdci. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte olej každý den.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

4 kroky k sexy tělu do plavek

6 míst, kde můžete zatočit s celulitidou

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Masážní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?