Original ATOK Tělový a masážní olej Energy 50 ml

Original ATOK Tělový a masážní olej Energy 50 ml

Original ATOK Tělový a masážní olej Energy 50 ml

Značka: Original ATOK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Směs rostlinných a éterických olejů má dřevitě citrusovou vůni, výborně pečuje o pokožku a zároveň povzbuzuje psychiku a podporuje soustředění i logické myšlení.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový a masážní olej Original ATOK Energy je vhodný pro každodenní péči o všechny typy pokožky. Má osvěžující citrusovou vůni s tóny dřeva. Olej pokožku vyživuje, zjemňuje a regeneruje a zároveň osvěží a povzbudí vaše smysly. Podporuje koncentraci a logické uvažování.

Tělový olej je směsí mandlového, makadamiového, meruňkového a slunečnicového oleje, které jsou dále doplněné olejem z rýžových klíčků a řadou éterických olejů, například santalového dřeva, máty či pomeranče. Hodí se k použití na celé tělo. Pokožku vyživí díky vysokému obsahu vitaminů, minerálních látek i nenasycených mastných kyselin, zjemní ji a zvláční. Zároveň působí aromaterapeuticky. Obsažené éterické oleje celkově povzbuzují, osvěžují a zlepšují soustředění i myšlení.

Použití: Na čistou pokožku naneste přiměřené množství oleje a proveďte masáž. Používejte ideálně na pokožku po koupeli či sprchování.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu1

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?