Original ATOK Tělový a masážní olej Hawai 50 ml

Original ATOK Tělový a masážní olej Hawai 50 ml

Original ATOK Tělový a masážní olej Hawai 50 ml

Značka: Original ATOK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělový olej s výraznou květinově citrusovou vůní s tóny santalového dřeva, ylang-ylangu či pomeranče uvolňuje napětí a podporuje relaxaci i lepší usínání.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový a masážní olej Original ATOK Hawai je vhodný při únavě a vyčerpání. Pečlivě vybraná kombinace éterických olejů z pomeranče, ylang-ylangu, litsey cubeby nebo pačuli má harmonizační účinky a pomůže vám se celkově uvolnit i lépe usnout. Olej je vhodný pro každodenní péči o pokožku celého těla.

Směs olejů ze sladkých mandlí, makadamie, jojoby, meruňky či rýžových klíčků obsahuje značné množství vitaminů či minerálních látek, které jsou nezbytné pro zdravou pokožku. Tělový olej má výborné regenerační a zjemňující vlastnosti a zároveň pokožku ochrání před vysušením. Éterické oleje mu dodávají výraznou květinově citrusovou vůni. Santalové dřevo, pačuli, ylang-ylang, litsea cubeba, tonka či pomeranč pomáhají odstraňovat napětí a skvěle podpoří večerní relaxaci před ulehnutím ke spánku.

Použití: Na čistou pokožku naneste přiměřené množství oleje a proveďte masáž. Používejte ideálně na pokožku po koupeli či sprchování.

Česká značka Original ATOK nabízí přírodní péči o pokožku, která využívá účinků aromaterapie a je vyráběna bez jakýchkoliv syntetických látek. Receptury jsou originální a působí synergicky, díky čemuž nabízejí jedinečné účinky. Original ATOK také dbá o myšlenku Fair trade.

Výrobce: Cosmetics ATOK International s. r. o., Václavské náměstí 870/6 , 40004 , Trmice, Česká republika

Z blogu1

Original ATOK – česká aromaterapeutická kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?