Nobilis Tilia Tělový a masážní olej Stimulace svalů 200 ml

Nobilis Tilia Tělový a masážní olej Stimulace svalů 200 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělový a masážní olej Stimulace svalů uvolňuje bolavé svaly. Současně pečuje o pokožku celého těla díky vyváženému složení bohatému na rostlinné a esenciální oleje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový a masážní olej Nobilis Tilia Stimulace svalů uvolňuje bolavé svaly a současně pečuje o pokožku celého těla díky vyváženému složení bohatému na rostlinné a esenciální oleje. Tato kombinace pleť nejenom vyživuje, chrání před podrážděním a uzamyká v ní potřebnou hydrataci, ale také ji příjemně provoní a pozitivně naladí vaše smysly.

Masážní a tělový olej podporuje prokrvení kožní tkáně, ulevuje od bolesti a podporuje snadný a bezbolestný pohyb. Esenciální oleje z černého pepře, eukalyptu a rozmarýnu skvěle uvolňují namožené svaly a klouby a současně působí přirozeně antibakteriálně. 

Tělový masážní olej v sobě spojuje výživný mandlový olej společně s oleji ze slunečnice a meruňkových pecek. Všechny tyto rostlinné oleje obsahují vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které pokožku skvěle zjemňují, vyživují a chrání ji před dehydratací i podrážděním. Olej je vhodným pomocníkem pro sportovce i osoby s pravidelnou fyzickou zátěží, ulevuje od bolesti a zlepšuje prokrvení svalů.

Výživa pro vaši pokožku

Tělový masážní olej Nobilis Tilia dodá vaší pokožce vše, co potřebuje. Jemný olejíček šetrně pečuje o pokožku a poskytuje jí dostatečnou výživu, aniž by ji zamastil či zatížil. Výhodou tělového oleje je podobnost s přirozeným kožním mazem, díky tomu je vhodný pro všechny typy pokožky, perfektně uzamyká hydrataci v hlubokých vrstvách pleti a působí rovněž na podkožní tkáně.

Pružnost a vláčnost

Tělový olej Nobilis Tilia je vhodný jak pro běžnou každodenní péči o pokožku po koupi či sprchování či pro masáže. Při nanesení na vlhkou pokožku se olej ihned vstřebává a nezanechává za sebou mastný povlak, jen hedvábně jemnou pokožku. Při použití při masáži podporuje správné prokrvení kůže i podkožních tkání, a tím stimuluje regeneraci.

Jemné přírodní oleje

Základem jsou přírodní rostlinné oleje. Mandlový olej je jedním z nejjemnějších olejů vůbec, dokonale pokožku vyživuje, avšak nezatěžuje či nedráždí. Je výborně snášen i citlivou pokožkou a má zklidňující účinky. Kombinace slunečnicového a meruňkového oleje je pak bohatá na antioxidanty, které chrání pokožku proti volným radikálům, a tím i zpomalují její stárnutí. 

Úleva od bolestí

Tento masážní olej je šikovným pomocníkem pro každý den i po zvýšené fyzické aktivitě. Masáž s tímto olejem podporuje prokrvení podkožních tkání, pomáhá dopravit kyslík do namožených svalů, a tím i ulevuje od bolestí či pocitu těžkých nohou. Esenciální oleje z rozmarýnu, černého pepře a eukalyptu mají silný stimulační efekt a dodají vám potřebnou vzpruhu a energii.

Použití: Malé množství oleje naneste na čistou vlhkou pokožku nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete. Olej můžete zařadit do každodenní péče či jej použít k masážím těla.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Aromaterapie pro těhotné

Deprese a úzkost z pohledu alternativy

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Masážní oleje

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?