Nobilis Tilia Tělový krém Neroli 100 ml

Nobilis Tilia Tělový krém Neroli 100 ml

Nobilis Tilia Tělový krém Neroli 100 ml

(1 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tělový krém Neroli pečuje o pokožku celého těla, zjemňuje ji a chrání před dehydratací díky složení bohatému na množství rostlinných olejů a másel. Neroli působí lehce protizánětlivě a kůži příjemně provoní.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový krém Neroli Nobilis Tilia pečuje o pokožku celého těla, zjemňuje ji a chrání před dehydratací díky složení bohatému na množství rostlinných olejů, másel a extraktů. Pokožce se dostává nejenom potřebné výživy a hydratace, ale také příjemné uklidňující vůně díky obsaženým esenciálním olejům.

O pokožku celého těla pečuje kombinace bambuckého a kakaového másla. Ty jsou bohaté na množství vitaminů, antioxidantů a nenasycených mastných kyselin, které aktivně přispívají ke zdraví a vitalitě pokožky. Pleť je zjemněna, posílena a hydratována do hloubky, zatímco esenciální oleje působí proti vzniku drobných zánětů a zároveň pokožku příjemně provoní.

Výživná másla společně s kokosovým olejem pleť skvěle zjemňují, dodávají potřebné živiny a chrání pokožku před dehydratací. Tělový krém o pokožku intenzivně pečuje, zjemňuje ji a eliminuje vznik podráždění i drobných zánětů. Navíc, díky obsahu esenciálních olejů z citrusových plodů a levandule je pleť provoněna na dlouhou dobu.

Důkladná péče

Tělový krém Nobilis Tilia s neroli pečuje o vaši pokožku do hloubky a zanechává ji sametově jemnou a pěstěnou. Bohatý tělový krém je vhodný pro všechny typy pokožky a ocení jej zejména pleť náchylná k vysušení. Krém poskytne pokožce vydatnou péči, chrání ji proti vysušení a má jedinečné zjemňující schopnosti. Při pravidelném použití tak bude vaše pokožka jako znovuzrozená.

Sametově hebká pokožka

Tělový krém je přímo nabitý přírodními pečujícími ingrediencemi. Základ tvoří kakaové máslo, které zachrání i tu nejvysušenější pokožku a navrátí jí její přirozenou krásu. Kakaové máslo dodává pokožce hloubkovou výživu a činí ji odolnější proti vnějším vlivům. Bambucké máslo pak pokožku zjemňuje, zvláčňuje a má výjimečné regenerační účinky. Krém se navzdory své hutnější konzistenci dobře roztírá a rychle vstřebává. 

Božská vůně

V tělovém krému dále najdete ceněný kokosový olej, který je skvělý na suchou pokožku, které navrací její přirozenou elasticitu. Spolu s výtažkem z neroli zároveň působí mírně antibakteriálně a zároveň dodává pleti omamnou a smyslnou vůni. Tělový krém se tak nejen postará o jemnost a vláčnost pokožky, ale zároveň ji chrání před vysušením a působí protizánětlivě.

Použití: Malé množství tělového krému aplikujte na čistou suchou pokožku celého těla a lehce rozetřete. Používejte podle potřeby nejlépe po každé koupeli.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typy pokožky: normální pokožka, suchá pokožka

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej neroli

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

hodnocení / Patrik 18. 3. 2014 21:27

Rychle se vstřebává a velmi dobře hydratuje. Vůně je příjemně nasládlá.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?