Urtekram Tělový peeling brown sugar 380 g

Urtekram Tělový peeling brown sugar 380 g

Urtekram Tělový peeling brown sugar 380 g

(1 hodn.)
Značka: Urtekram
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Cukrový tělový peeling šetrně obrušuje odumřelé pleťové buňky a zároveň pokožku celého těla zjemňuje, vyživuje a chrání před dehydratací. Obsažené oleje o pokožku celého těla intenzivně pečují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Cukrový tělový peeling Urtekram šetrně obrušuje odumřelé pleťové buňky a zároveň pokožku celého těla zjemňuje, vyživuje a chrání před dehydratací. Kombinace třtinového cukru a pečujících olejů o pokožku celého těla intenzivně pečuje, dodává jí potřebné živiny i hydrataci a zároveň posiluje elasticitu i zdravý vzhled pokožky.

Jemný peeling z třtinového cukru šetrně odstraňuje suché částečky kůže, aniž by pokožku zbytečně dráždil. Naopak, cukr je bohatý na množství minerálních látek, které pokožku zjemňují a napomáhají její regeneraci. Pravidelná masáž drobnými peelingovými zrnky zlepšuje prokrvení pokožky a tím pádem podporuje i její elasticitu a zdravý vzhled.

Peeling kombinuje meruňkový, kokosový, sezamový a konopný olej. Všechny jsou bohaté na množství vitaminů, antioxidantů i nenasycených mastných kyselin, které pokožku aktivně regenerují, vyživují do hloubky a zároveň chrání před dehydratací. Kromě toho, oleje pleť skvěle zklidňují a zjemňují. Oproti solnému peelingu, ten cukrový je jemnější a vhodný pro pravidelnou péči i o citlivou pleť.

Probuďte svou pokožku

Pravidelný peeling pokožky celého těla je velice důležitý. Nejen, že dokáže odstranit odumřelé kožní buňky, ale zároveň i zlepšuje vstřebávání pečujících přípravků a celkově podporuje metabolismus lymfy a je prevencí proti celulitidě. Cukrový peeling Urtekram s přírodními výtažky ošetří vaši pokožku, zbaví ji odumřelých buněk a díky rostlinným olejům ji zanechá dokonale jemnou. Pokožka bude perfektně hebká a připravená na další péči.

Přírodní peeling

Samozřejmostí je, že v tomto peelingu nenajdete žádné zbytečné chemické ingredience, pouze přírodní výtažky. Základ tohoto peelingu je cukr, díky tomu je peeling šetrnější než peeling solný a lépe jej snáší i citlivější pokožka. Jemná zrnka cukru obrousí vaši pokožku bez podráždění a přírodní oleje se pak postarají o důkladnou výživu a hydrataci. Díky olejům nemusíte po peelingu již použít tělové mléko. 

Hebká a vyživená pokožka

Meruňkový olej pokožku vyživuje do hloubky a zásobuje ji rovněž vitaminy a antioxidanty, které pečují o její krásu. Sezamový olej působí blahodárně na suchou pokožku, kterou zvláčňuje a zjemňuje. Konopný olej zklidňuje citlivou a problematickou pleť a éterický olej z eukalyptu podporuje prokrvení pokožky. Při pravidelném peelingu bude vaše pokožka skutečně sametově hebká a zároveň se urychlí její obnova díky podpoře mikrocirkulace. 

Použití: Potřebné množství peelingu aplikujte na navlhčenou pokožku celého těla a pár minut masírujte krouživými pohyby směrem k srdci. Poté zbytky peelingu opláchněte dostatečným množstvím vody. Používejte pravidelně 1-2x týdně.

Tip: Po použití peelingu je pokožka krásně jemná a vyživená, takže nemusíte již aplikovat tělové mléko.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Peelingem k nové tváři

Pořiďte si sexy nohy na léto

Proč kupovat fair trade?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?