Saloos Tělový peeling levandule a tea tree 140 ml

Saloos Tělový peeling levandule a tea tree 140 ml

Saloos Tělový peeling levandule a tea tree 140 ml

(2 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
187
174
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, Karlín > 4 ks / Praha, Palác Lucerna > 4 ks

Tělový peeling obsahuje krystalky soli, meruňkový, slunečnicový, sezamový a mandlový olej. Jemně odstraňuje odumřelé buňky a hydratuje. Aromatická směs levandule a tea tree zklidňuje mysl a uvolňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Tělový peeling Levandule - Tea Tree Saloos při pravidelném používání vyčaruje neuvěřitelně hebkou a jemnou pokožku.

Pečující oleje, slunečnicový, meruňkový, sezamový a mandlový, hydratují pokožku a zanechávají ji vláčnou. Krystalky soli odstraňují odumřelé kožní buňky a zlepšují vstřebávání pečujících látek z olejů. Esenciální směs levandulového oleje a oleje Tea Tree zklidňuje a pozitivně vás naladí. Při pravidelném používání peeling zjemňuje a zvláčňuje pokožku celého těla, především však ztvrdlou kůži například na patách nebo loktech.

Pro jemnou pokožku

Tělový peeling Levandule a Tea tree od Saloosu vám zaručí dokonale hebkou pokožku. Tělový peeling je skvělým pomocníkem pro odstranění odumřelých kožních buněk, kdy obnoví svrchní vrstvu pokožky a okamžitě ji zjemní. Díky pravidelnému peelingu tak nejen, že vaše pokožka bude opravdu sametově hebká, ale zároveň se budou lépe vstřebávat jakékoliv pečující přípravky.

Dokonalé uvolnění

Dopřejte si chvilku odpočinku právě s tělovými peelingy Saloos. Důkladná masáž celého těla působí příznivě nejen na kvalitu pokožky, ale i na psychiku. Díky peelingu podpoříte prokrvení pokožky, čímž posílíte její zdravý metabolismus a stimulujete obnovu buněk. Pokožku tak chráníte před vysušením a podporujete její přirozenou regenerační schopnost.

Přírodní oleje

Peeling Levandule a Tea tree má solný základ, který dokáže šetrně odstranit odumřelé kožní buňky z pokožky a zároveň působí přirozeně antibakteriálně. Solný peeling je výborný i na velmi suchou ztvrdlou pokožku například na loktech či kolenech, kterou účinně zvláční a zjemní. Peelingu stačí jen malé množství a díky obsaženým přírodních olejů se nemusíte po koupeli ani mazat.

Hydratovaná pokožka

Přírodní oleje totiž o vaši pokožku pečují již během sprchování či koupele a v jednom kroku dodávají pokožce bohatou výživu. Slunečnicový a meruňkový olej intenzivně zvláčňují pokožku a zanechávají ji skutečně hebkou. Esenciální oleje z levandule a tea tree pak stimulují vaše smysly, levandule podporuje relaxaci a pomůže vám i v okamžicích stresu zatímco tea tree vám dodá potřebnou energii. 

Použití: Naneste malé množství na pokožku, lehce vmasírujte a opláchněte čistou vodou. Opakujte jednou až dvakrát týdně.

Tip: Před použitím peeling promíchejte, aby se všechny složky spojily.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: čajovník, levandule

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Aromaterapeutický horoskop – Střelec

Aromaterapie pro děti

Levandule - fialový zázrak z Provence

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Peelingem k nové tváři

Pořiďte si sexy nohy na léto

Stálice Saloos

Tea tree: čaj z Austrálie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

peeling / Julie 27. 2. 2017 11:05

po tomto tělovém peelingu je pokožka opravdu jemná a krásně provoněná, jsem spokojena.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: plastový

Vonné složky: čajovník, levandule

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?