Urtekram Tělový peeling růžový 450 g

Urtekram Tělový peeling růžový 450 g

Urtekram Tělový peeling růžový 450 g

Značka: Urtekram
Certifikáty: LEAPING BUNNY, VEGAN, Ecocert
Certifikát LEAPING BUNNYCertifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Solný tělový peeling s výtažky z růží odstraňuje suché pleťové buňky, pokožku aktivně zjemňuje a zároveň zlepšuje její pružnost a vzhled. Obsažené oleje o pokožku celého těla intenzivně pečují.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Solný tělový peeling Urtekram s výtažky z růží spolehlivě odstraňuje suché pleťové buňky, pokožku aktivně zjemňuje a zároveň zlepšuje její pružnost a vzhled. Kombinace pečujících rostlinných olejů pokožku celého těla bohatě vyživuje, zjemňuje a chrání před dehydratací.

Jemná himalájská sůl z pokožky šetrně ale účinně odstraňuje odumřelé pleťové buňky, čímž urychluje regeneraci pokožky a dodává jí zdravý pěstěný vzhled. Navíc, pravidelná lehká masáž jemnými solnými zrnky zlepšuje prokrvení pokožky, posiluje ji a dodává na elasticitě.

Sůl v kombinaci s výživnými oleji z meruněk a jojoby pokožku skvěle zjemňuje a dodává jí zdravý vzhled. Oleje jsou bohaté na množství nenasycených mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, pokožku celého těla aktivně vyživují a zjemňují. O eliminaci případných podráždění a hojení drobných poranění se stará olej z brutnáku, který má skvělé regenerační vlastnosti. Růžový peeling skvěle zjemňuje suchou pokožku, šetrně ji obrušuje a díky vysokému obsahu olejů napomáhá její regeneraci a zdraví.

Zbavte se odumřelých buněk!

Solný peeling Urtekram s růží důkladně obrousí vaši pokožku a dodá jí nový život. Pravidelný peeling odstraňuje odumřelé kožní buňky, zlepšuje metabolismus pokožky a je skvělou prevencí proti celulitidě. Peeling Urtekram s se solnými částečkami zároveň ošetří vaši pokožku a díky rostlinným olejům ji zanechá dokonale jemnou. Pokožka bude perfektně hebká a připravená na další péči.

Přírodní výtažky a oleje

Složení tohoto peelingu je zcela přírodní a nenajdete v něm žádné zbytečné chemické ingredience, pouze přírodní výtažky. Základem peelingu je sůl, jež dokáže efektivně odstranit odumřelé kožní buňky a zároveň pokožku jemně dezinfikuje a posiluje. Peeling obrousí vaši pokožku bez podráždění a přírodní oleje se pak postarají o důkladnou výživu a hydrataci. Díky olejům nemusíte po peelingu již použít tělové mléko. 

Dokonale hebká pokožka

Meruňkový a pelargoniový olej pokožku vyživují do hloubky a zásobují ji rovněž vitaminy a antioxidanty, které pečují o její krásu. Brutnákový olej zklidňuje citlivou a problematickou pleť a zároveň je dobrou prevencí zánětů a podráždění. Výtažek z damašské růže podporuje regeneraci a obnovu pokožky a zároveň ji chrání proti stárnutí a vysušení. Při pravidelném peelingu bude vaše pokožka skutečně sametově hebká a pružná.

Použití: Potřebné množství peelingu aplikujte na navlhčenou pokožku celého těla a pár minut masírujte krouživými pohyby směrem k srdci. Poté zbytky peelingu opláchněte dostatečným množstvím vody. Používejte pravidelně 1-2x týdně.

Tip: Po použití peelingu je pokožka krásně jemná a vyživená, takže nemusíte již aplikovat tělové mléko.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Rose

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: emulze s tuhými částicemi

Obal: skleněný

Vonné složky: růže

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Peelingem k nové tváři

Pořiďte si sexy nohy na léto

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

peeling / Marie 19. 3. 2017 19:53

Tento peeling je opravdu skvělý, vydrží dlouho a je příjemný, nedrhne a je to opravdu radost.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: emulze s tuhými částicemi

Obal: skleněný

Vonné složky: růže

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Urtekram Rose

Nenašli jste to pravé? Co tohle?