Ceano Cosmetics Tělový peeling s cukrem vůně květin 200 g

Ceano Cosmetics Tělový peeling s cukrem vůně květin 200 g

Značka: Ceano Cosmetics
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný tělový cukrový peeling je vhodný pro suchou a normální pokožku, pomáhá exfoliovat odumřelé kožní buňky, zároveň hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku, podporuje krevní oběh a metabolismus podkoží, zlepšuje tonus kůže a stimuluje obnovu kožních buněk. Hroznový olej a bambucké máslo obsažené v peelingu učiní vaši pokožku sametově hebkou.použití: Prsty naneste malé množství peelingu na navlhče

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jemný tělový cukrový peeling je vhodný pro suchou a normální pokožku, pomáhá exfoliovat odumřelé kožní buňky, zároveň hydratuje, vyživuje a zjemňuje pokožku, podporuje krevní oběh a metabolismus podkoží, zlepšuje tonus kůže a stimuluje obnovu kožních buněk. Hroznový olej a bambucké máslo obsažené v peelingu učiní vaši pokožku sametově hebkou.

použití: Prsty naneste malé množství peelingu na navlhčenou pokožku a jemně ji krouživými pohyby masírujte, poté opláchněte vodou. Soustřeďte se na sušší oblasti jako jsou lokty a kolena. Peeling lze také přidat do koupele.
upozornění: skladujte za pokojové teploty, chraňte před přímým slunečním zářením

země původu značky: Lotyšsko
charakteristika značky: Lotyšská společnost Cita Lieta je profesionálním výrobcem vysoce kvalitních produktů do koupele a na péči o pokožku. Jedná se o manufakturní výrobu používající výhradně přírodní složky - oleje,rostlinné extrakty, sušené rostliny, esenciální oleje, včelí vosk. Co Vás na první pohled zaujme jsou lákavé vůně a ingredience používané při výrobě. Čokoládová maska na tělo i obličej, kávový peeling, sprchové soufflé, tělová másla i nepřeberné množství kuliček do koupele a další... Pokud chcete potěšit své smysly, vybíráte na správném místě.

kontakt na výrobce:
CITA LIETA Ltd
Braslas iela 29
Riga, LV 1084
Latvija

webové strány značky:
www.ceano.cz

Značka Ceano Cosmetics pochází z Lotyšska a nabízí široký sortiment šumivých a krémových koulí do koupele z kvalitních přírodních surovin jako je kakaové a bambucké máslo či esenciální oleje.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: CITA LIETA Ltd, Braslas iela 29 , LV 1084, Riga, , Litva

Z blogu1

Peelingem k nové tváři

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?