Acorelle Toaletní voda Bourbonská vanilka - vyřazeno 50 ml

Acorelle Toaletní voda Bourbonská vanilka - vyřazeno 50 ml

Značka: Acorelle
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jak sladké karamelky s vanilkou a špetkou kokosu. Přesně tak voní Toaletní voda bourbonská vanilka Acorelle. Taky jste právě dostali chuť na sladké? Přírodní parfémy Acorelle kombinují vlastnosti aromaterapie a účinky éterických olejů. Mix přírodních vůní vás pohltí a jejich rafinované tóny vám ukážou, že příroda voní svěže a autenticky, zeleně a vzdušně, intenzivně a nově, tak nějak lépe. Éteri

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jak sladké karamelky s vanilkou a špetkou kokosu. Přesně tak voní Toaletní voda bourbonská vanilka Acorelle. Taky jste právě dostali chuť na sladké?

Přírodní parfémy Acorelle kombinují vlastnosti aromaterapie a účinky éterických olejů. Mix přírodních vůní vás pohltí a jejich rafinované tóny vám ukážou, že příroda voní svěže a autenticky, zeleně a vzdušně, intenzivně a nově, tak nějak lépe. Éterické oleje mají velmi intenzivní účinky, voní prudce a silně, ale jejich kombinace v toaletní vodě Acorelle vás naprosto pohltí svou jemnou a něžnou alternací autenticky přírodních vůní. Uvolněte se, relaxujte, užijte si to.

Nóty vůně:

Hlava: anýz, karamel

Srdce: vanilka bourbon

Základ: koření, bílé pižmo, kokosový ořech

 

Tip:  EDT je odlehčená verze klasického parfému, díky tomu není vůně příliš sladká ani příliš nápadná, je prostě tak akorát. Dopřejte si jemnou karamelku klidně několikrát za den.

Francouzská firma Acorelle nabízí kvalitní produkty z oblasti přírodní kosmetiky, mezi nimi i certifikované přírodní parfémy s aromaterapeutickými účinky či kosmetiku pro šetrné odstraňování chloupků. Veškeré výrobky jsou bez jakýchkoliv chemických složek a mnohé nesou označení Cosmebio a Ecocert.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Laboratoire Odysud, Allée du saylat - ZAC Agropole , 47901 , Agen cedex 9, Francie

Z blogu5

Jak menstruační cykly ovlivňují vnímání vůní

Jak si vybrat tu pravou vůni

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Vše o vanilce pravé

Vůně léta, vůně lehkosti

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

název / 16. 6. 2014 18:12

"Vanilkový bourbon" je (špatným překladem vzniklý) nesmysl, samozřejmě se jedná o bourbonskou vanilku.

Re: název / BIOOO.CZ 17. 6. 2014 13:15

Děkujeme za Vaše upozornění, tuto nesrovnalost jsme opravili. Chyba vznikla již překladem dodavatelky Acorelle do ČR.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?