Molinard Toaletní voda Molinard 1 ml

Molinard Toaletní voda Molinard 1 ml

Značka: Molinard
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

země původu značky: Francie charakteristika značky: Firma Molinard byla založena v roce 1849 v Grasse, v Provence na jihu Francie, kolébce světového parfémářského průmyslu. Do dnešních dní zůstala zcela rodinnou společností. Molinard vyráběla květinové a kolínské vody, které se prodávaly v malém obchůdku v centru města. Roku 1860 vytvořila firma Molinard nové parfémy "Jasmín" a "Růže,

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

země původu značky: Francie
charakteristika značky: Firma Molinard byla založena v roce 1849 v Grasse, v Provence na jihu Francie, kolébce světového parfémářského průmyslu. Do dnešních dní zůstala zcela rodinnou společností. Molinard vyráběla květinové a kolínské vody, které se prodávaly v malém obchůdku v centru města. Roku 1860 vytvořila firma Molinard nové parfémy "Jasmín" a "Růže, dále následovaly "Mimosa" a "Fialka" v tmavých, ale elegantních flakonech z křišťálu Baccarat. V roce 1891 zde královna Victorie, pobývající v Grasse, nakupovala kolínské vody. Kolem roku 1900 se firma vyvíjela ve starém závodě, jehož střešní konstrukci destilační haly zkonstruoval Gustave Eiffel (aktuální sídlo Molinard). Byl vytvořen typicky provensálský salón, kam chodili bohatí angličtí a ruští cizinci obdivovat překrásnou sbírku nábytku z XVII. a XVIII. století a nakupovat kolínské vody a také květinové parfémy od Molinard. Období po první světové válce bylo velice kreativním, Molinard uvedl na trh výrobky, které jsou stále oblíbeny až do dnešních dní. Je to například obzvláště známá vůně Habanita, která se stala v roce 1924 "parfémem s největší vytrvalostí na světě". Dále to byla vůně Concréta, první tvrdý parfém (květinový vosk přímo použitý jako parfém) a takto bychom mohli pokračovat dále... Již stopadesát let v Molinard vznikají originální parfémy pro ženy, muže, dnes dokonce i pro děti. Na českém trhu můžete zakoupit vůně ryze rostlinné, nepodléhajícím módním trendům, jako jsou toaletní vody s čistou vůní levandule, jasmínu, vanilky nebo exotického čaje. To vše pro ženy. Pro muže je tu trojice vůní Homme, v jedinečných flakónech s designem 30. let. Všechny jsou jedinečné a podtrhují osobnost, jež je nosí.

kontakt na výrobce:
Molinard
60, boulevard Victor Hugo
06130 Grasse
France
www.molinard.com

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Molinard, 60, boulevard Victor Hugo , 06130, Grasse, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?