Logona Tónovací denní krém mat 01, beige-gold 30 ml

Logona Tónovací denní krém mat 01, beige-gold 30 ml

Značka: Logona
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Odstín béžově zlatá 01Propůjčí pleti rovnoměrný, přirozeně tónovaný nádech a současně pěstí jako hydratační krém. Obsahuje jojobový olej a olej z rýžových klíčku s lipidy, vitaminem E a minerálními látkami. Ty pronikají hluboko do pokožky, skýtají pleti přirozenou vlhkost a regenerují ji.certifikáty: BDIHvhodné pro: smíšenou pleť se sklonem k leskukonzistence: krémovábarva: běžově zlatábalení: pla

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Odstín béžově zlatá 01
Propůjčí pleti rovnoměrný, přirozeně tónovaný nádech a současně pěstí jako hydratační krém. Obsahuje jojobový olej a olej z rýžových klíčku s lipidy, vitaminem E a minerálními látkami. Ty pronikají hluboko do pokožky, skýtají pleti přirozenou vlhkost a regenerují ji.

certifikáty: BDIH
vhodné pro: smíšenou pleť se sklonem k lesku
konzistence: krémová
barva: běžově zlatá
balení: plastový obal, papírový přebal

INCI: Aqua (Water), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Talc, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit*, Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Galactoarabinan, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Parfum (Essential Oils), Bentonite, Magnesium Aluminium Silicate, Hydrolyzed Silk, Xanthan Gum, Tocopherol, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499
*BIO


země původu značky: Německo
charakteristika značky: Příběh značky Logona je úzce spjat se vzestupem povědomí o přírodnách produktech na německém trhu během 70. let. V roce 1977 tak přichází na trh i značka Logona-Kosmetik s vlastními přírodními produkty. Od počátku byla dodržována přísná kvalitativní kritéria, která vytvořila základ všech receptur. Logona-Kosmetik trvale vyrábí všechny své výrobky podle farmaceutického standardu. Od výběru použitých surovin až po zpracování a balení hotového výrobku naplňuje Logona pojem "přírodní kosmetika", což znamená přírodní harmonie nebo řád. Při výrobě jsou použity pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky, éterické oleje a aromata z kontrolovaného ekologického zemědělství nebo z kontrolovaného sběru v přírodních lokalitách. Úplná nabídka firmy Logona-Kosmetik čítá dnes přibližně 300 produktů každodenní péče o zdraví a krásu těla. Produkty Logona mají ochranou známku BDIH.

kontakt na výrobce:
Logona Naturkosmetik und Heilmittel
Hans Hansel GmbH
Zur Kräuterwiese
D-31020 Salzhemmendorf
Germany
www.logona.de

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?