Mastic spa Tónovací krém, Bio Eco 50 ml

Mastacne Kalipsis

Mastic spa Tónovací krém, Bio Eco 50 ml

Mastic spa Tónovací krém, Bio Eco 50 ml

Mastacne Kalipsis

Značka: Mastic spa
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krycí krém vhodný především pro mastnou pleť a pokožku se sklonem ke tvorbě akné. Tento krém je určen pro lokální použití, účinně kryje pupínky a zároveň působí preventivně proti jejich tvorbě.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Mastic spa Tónovací krém vhodný především pro pleť se sklonem k akné a vzniku nedokonalostí. Účinně a rychle zmírňuje podráždění pokožky a díky svému lehkému nemastnému složení je vhodný také pod make-up. Má pozitivní vliv na kvalitu pokožky a působí preventivně proti vzniku pupínků a akné. Při dlouhodobém pravidelném používání prokazatelně zlepšuje vzhled pleti a zanechává ji dokonale čistou.

Díky přírodnímu složení s kvalitnímu rostlinnými výtažky nevysušuje pokožku a nezpůsobuje podráždění. Má vysoce zklidňující účinky a díky cennému jojobovému oleji bohatému na nenasycené mastné kyseliny hydratuje pleť do hloubky. Výtažek z heřmánku a zeleného čaje brání zarudnutí a navrací pleti svěží zářivý vzhled. 

Krém obsahuje kyseliny mléčnou a kyselinu salicylovou s výraznými antibakteriálními a dezinfekčními účinky. Díky tomu předchází tvorbě akné a vyhlazuje povrch pokožky. Extrakt z mastichy účinně reguluje metabolismus pokožky a normalizuje produkci kožního mazu, díky čemuž účinně brání nadměrnému maštění pleti v průběhu dne.

Upozornění: Krém se silným účinkem vysušení pleti. Aplikujte pouze na zarudlé pupínky nebo vřídky. Nikdy neaplikujte na celý obličej.

Ostatní kategorie: Krémy na problematickou pleť

Produktové řady: Mastic Spa Bio Eco

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Chios-Kallimasia, Valanas Area 2 , 821 00, Ag.Minas-Chios, Řecko

Z blogu2

Antipupínkový detektiv: masticha

Masticha - přírodní zázrak z ostrova Chios

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Svatý grál / Eva 7. 7. 2014 15:26

Velmi kvalitní kosmetika, jsem naprosto spokojená. Splňuje přesně to, co slibuje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?