Weleda Tónující balzám na rty Berry Red 10 ml

Weleda Tónující balzám na rty Berry Red 10 ml

Weleda Tónující balzám na rty Berry Red 10 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE, FSC
Certifikát NATRUECertifikát FSC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Tónující balzám na rty Berry Red o rty pečuje a současně jim dodá šťavnatý červený odstín lesních plodů a lehký lesk. Balzám poslouží jako intenzivní péče i jemné líčidlo.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tónující balzám na rty Weleda Berry Red o rty pečuje a současně jim dodá šťavnatou červenou barvu a jemný lesk. Složení bohaté na výživné oleje a másla zanechá rty jemné a vláčné, perfektně vyživené. Díky lehké textuře je skvělý pro každodenní péči i jako přirozené líčení.

Tónující balzám na rty se postará o každodenní péči o jemnou pokožku rtů. Spojení ricinového, olivového a jojobového oleje zanechá rty krásně jemné a vláčné, uzamkne v nich potřebnou hydrataci. Navíc, ricinový olej aktivně regeneruje případné prasklinky a poškození, dodává rtům pěstěný vzhled. Tónující balzám zároveň rtům dodá lehkou červenou barvu s tóny ostružin. Poslouží vám tak jako intenzivní péče i jemné přirozené líčidlo. Oceníte jej pro každodenní decentní líčení ale také v létě, když se nechcete malovat hutnou rtěnkou.

Péče 2v1

Šetrný balzám na rty v tónu lesních plodů poskytuje vašim rtům nejen dokonalou péči, ale funguje i jako jemné líčidlo. Balzám o pokožku rtů pečuje a chrání ji proti vnějším vlivům, zatímco barevné pigmenty sjednotí barvu rtů a dodají jím šťavnatý a upravený vzhled. Tento tmavší načervenalý odstín v tónech bobulového ovoce osvěží váš look a poskytne rtům rovněž jemný lesk.

Výživa a regenerace

Balzám na rty udrží vaše rty po celý den hedvábně jemné, bez rozpraskání či suchých šupinek a zároveň jim dodá krásnou barvu. Díky přírodnímu složení plnému pečujících olejů pokožku rtů nedráždí ani nezatěžuje. Balzám je tak skvělým pomocníkem do vaší kabelky, který v mžiku dodá rtům trochu šťávy a zároveň je chrání proti vysušení. Praktický aplikátor zajistí hygienické nanášení. 

Přírodní složení

Základem tohoto tónovaného balzámu na rty je ricinový olej, který aktivně podporuje regeneraci buněk a udrží vaše rty krásné. Zároveň má hloubkově vyživující vlastnosti a podporuje prokrvení pokožky rtů. Olivový olej je pak bohatý na nenasycené mastné kyseliny a vitaminy, a tak dodává pokožce rtů vše, co potřebuje. Spolu s olejem jojobovým pokožku zvláčňuje a zanechá ji pružnou. 

Jemně tónované rty

Balzám na rty pak obsahuje také rostlinný vosk, který dokáže na rtech vytvořit ochrannou lipidovou vrstvu, která brání vysušení či podráždění. Bambucké máslo pokožku zvláčňuje a zjemňuje a zanechává ji hedvábně jemnou. Praktický tónovaný balzám je vhodný na dny, kdy nechcete nanášet na rty příliš hutnou rtěnku, ale chcete rty přirozeně zkrášlit a zároveň o ně po celý den pečovat.

Použití: Malé množství balzámu aplikujte na rty a lehce rozetřete. Balzám nahradí vaši každodenní péči a zároveň dodá rtům zdravou barvu.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Ostatní kategorie: Balzámy a scruby

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Swatch: Tónující balzámy na rty Weleda

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Fajn balzám / Eva 16. 5. 2018 11:16

Nevysušuje jako jiné balzámy a barva je příjemná. Akorát je nutné jej protřepávat, jinak budete někdy nanášet pouze olej a příliš dlouho nevydrží na rtech. Jinak doporučuji.

Příjemný balzám na rty :) / Jana 25. 6. 2017 19:48

Příjemný odstín balzámu. Ze všech 3 mi tento vyhovuje nejvíce :) Rty jsou krásně hydratované a jemně zvýrazněné. Určitě vyzkoušejte ;)

odporúčam / Erika 6. 6. 2017 10:34

Nie len že pery hydratuje, navyše zanecháva na perách krásnu farbu s jemným perleťovým odleskom. Zo všetkých weleda balzámov na pery je tento môj najobľúbenejší. Určite vyskúšajte, neoľutujete :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?