Nobilis Tilia Třezalkový olej 20 ml

Nobilis Tilia Třezalkový olej 20 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Třezalkový olej se používá pro rehabilitační i aromaterapeutické masáže celého těla. Jeho vůně pomáhá uklidnit a navodit pocit klidu a pohody. Je vhodný k ošetření po nadměrném slunění a při spáleninách.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Třezalkový olej Nobilis Tilia je vynikající pro rehabilitační i aromaterapeutické masáže celého těla. Jeho vůně pomáhá uklidnit rozbouřenou mysl a navodit pocit klidu a pohody. Je vhodný k ošetření po nadměrném slunění a při spáleninách, k ošetření zanícených ran a pohmožděnin. Uvolňuje zatuhlé svaly.

Je bohatý na provitamin A, vitamin C a rutin. Tyto regenerační a antioxidační látky podporují pružnost a pevnost pokožky a zvyšují její odolnost. Rutin navíc pomáhá posilovat pevnost cévních stěn, a zlepšuje tak stav rozšířených žilek, které často způsobují nehezké začervenání v obličeji.

Olej je vytvořen macerací ručně sbíraných třezalkových květů v olivovém oleji. Získaný olej má sytou tmavou barvu a příjemné uklidňující aroma. Lze jej použít samostatně nebo smíchat s jinými rostlinnými či éterickými oleji. Lahvička je z fialového skla, jež chrání olej před oxidačním působením světla, a prodlužuje tak přirozeně jeho životnost. Přiložené kapátko usnadňuje přesnou aplikaci požadovaného množství.

Zklidnění pro tělo i mysl

Třezalkový olej Nobilis Tilia je to pravé pro skutečně zklidňující a relaxační masáž. Působí na vaše tělo i mysl a pomůže vám odplavit nepříjemné myšlenky. Bojuje proti stresu, nadměrnému duševnímu vypětí a pomáhá zlepšit náladu. Třezalkový olej se hodí pro použití jak samostatně, tak v kombinaci s dalšími rostlinnými či éterickými oleji. 

Pro pevnou a pružnou pokožku

Třezalkový olej působí blahodárně na všechny typy pokožky a pomůže posílit její přirozenou obranyschopnost. Pravidelná masáž s třezalkovým olejem pomáhá uvolnit namáhavé svalstvo a zároveň podporuje prokrvení pokožky a podkožních tkání, díky čemuž stimuluje regenerační procesy a podporuje hojení a obnovu kožních buněk.

Regenerace a revitalizace

Třezalkový olej Nobilis Tilia můžete rovněž použít na podrážděnou pokožku a hodí se také na pleť namáhanou sluncem. Kromě zklidňujících účinků také čistí a pomáhá zacelovat drobné ranky či popáleníny. Má stahující účinky na pokožku a lze jej použít také na odřeniny, pohmožděniny a modřiny. Zmenšuje rozšířené žilky a posiluje cévní systém.

Harmonie pro vaši duši

Třezalkový olej má rovněž příznivý vliv na psychiku, již od pradávna je používán jako přírodní antidepresivum. Masáž s tímo olejem vám dodá dobrou náladu a pomůže vám zapomenout na stres a starosti. Masáž s tímto olejem je obzvláště vhodná po dlouhém a náročném dni, kdy potřebujete uvolnění a zklidnění pro vaši rozbouřenou mysl.

Použití: Malé množství oleje aplikujte na navlhčenou odlíčenou pokožku obličeje a lehkou masáží rozetřete.

Upozornění: Olej může působit fotosenzitivně. Nepoužívejte jej proto raději při slunění.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Užití: vnější

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

6 přírodních antidepresiv

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Svatojánské kvítí vás uklidní

Třezalka tečkovaná aneb Kouzelné kvítí svatého Jana

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?