ZAO Třpytivá rtěnka 407 Copper

ZAO Třpytivá rtěnka 407 Copper 3,5 g náplň

ZAO Třpytivá rtěnka 407 Copper

Zboží je trvale vyřazeno.

Náplň krémové rtěnky se zářivým třpytem v sexy měděném odstínu. Rtěnka rty vyživuje díky přírodním složkám a nezatěžuje je.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

ZAO Třpytivá rtěnka 407 Copper ve formě náplně, kterou jen snadno vložíte do původního obalu. Zářivý měděný odstín sluší opálenější i světlé pokožce a využijete jej na každodenní líčení. Rtěnka navíc pečuje o rty díky obsahu kakaového a bambuckého másla.

ZAO Třpytivá rtěnka dodá vašim rtům záři. Díky třpytivým mikropigmentům se budou vaše rty šťavnatě lesknout. Třpytivé rtěnky se snadno kombinují, přirozené odstíny volte spíše na denní nošení, zatímco ty výraznější jsou vhodné také pro speciální příležitosti.

Výtažek z granátového jablka poskytuje hydrataci a podporuje regeneraci kožních buněk. Zároveň posiluje tvorbu kolagenu, a tím i minimalizuje tvorbu drobných vrásek v okolí rtů. Mikroskopické částečky stříbra navíc působí antibakteriálně. Vaše rty budou zářivé a dokonale opečovávané.

ZAO je dekorativní kosmetika pro všechny, kdo nechtějí dělat kompromisy ve složení produktů. ZAO minerální bronzery neobsahují silikony, parabeny či další potenciálně škodlivé syntetické ingredience a naopak obohacují pleť cennými antioxidanty a přírodními složkami.

Barva: měděná

Výrobce: COSMÉTIKA France SARL, 10 rue Condorcet , 26100, Romans sur Isére, Francie

Z blogu7

Bambus - ekologická surovina budoucnosti

Dopisy Ježíškovi 3. díl

Nová minerální kosmetika ZAO otestována!

Prožijte podzim jako Pařížanka

Rtěnky ZAO zblízka

ZAO: První certifikovaná značka doplnitelného eko-friendly make-upu

ZERO WASTE díl třetí: dekorativní kosmetika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?