Lavera Třpytivé oční stíny QUATRO 03 indiánský sen, Trend Sensitiv 2 g

Lavera Třpytivé oční stíny QUATRO 03 indiánský sen, Trend Sensitiv 2 g

(3 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Úchvatná paletka čtyř přírodních očních stínů dodá vašim očním víčkům dokonalé zvýraznění v přirozených růžových a čokoládových tónech a okamžitě rozzáří váš pohled díky jemnému sametovému třpytu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Třpytivé oční stíny QUATRO 03 indiánský sen pokryjí vaše oční víčka okouzlujícím závojem v jedinečných něžných a ženských odstínech. Růžové a nachové tóny podtrhnou váš pohled a jsou doplněny sofistikovanými odstíny bílé kávy a hořké čokolády. Vytvoříte s nimi jak přirozené denní líčení, tak elegantní večerní make-up s dokonale prostínovanými víčky a můžete je využít i jako oční linky.

Quatro oční stíny Lavera jsou skvělou volbou, pokud hledáte dekorativní kosmetiku s přírodním složením, avšak trváte na kvalitě, příjemném nanášení a dlouhodobé výdrži. Tyto oční stíny obsahují intenzivní minerální pigmenty, díky čemuž je jejich barevný efekt opravdu výrazný, avšak zároveň velice přirozený. Velmi snadno se nanášejí díky sametově jemné textuře a jejich aplikace je rovnoměrná.

Stíny obsahují třpytivé částečky, které odrážejí světlo, dokonale rozzáří váš pohled, a jsou proto vhodné i na zvláštní příležitosti. Složení s přírodními výtažky nedráždí citlivou a jemnou pokožku očních víček a je vhodné i pro nositelky kontaktních čoček. Tyto perfektně sladěné paletky očních stínů v trendy odstínech se tak jistě stanou nezbytnou každodenní součástí vašeho bezchybného nalíčení.

Dokonalá harmonie 

Lavera Oční stíny Quatro jsou vším, co potřebujete pro perfektní nalíčení očí. Obsahují vždy čtyři dokonale sladěné odstíny, které skvěle doplňují jeden druhý. Naleznete zde nejsvětlejší odstín vhodný na celé víčko, pod obočí či do vnitřního koutku oka. Tmavší oční stíny pak nanášejte na pohyblivé víčko, do záhybu oka či s nimi vytvořte přirozenou oční linku. 

Čtyři v jednom

Quatro oční stíny jsou díky kompaktnímu balení praktické, ušetří místo a jsou vhodné například i na cestování. Můžete mezi sebou kombinovat i různé barevné varianty, přesto vždy dosáhnete skvělého výsledku. Oční stíny můžete používat na sucho i na mokro. Díky kvalitním pigmentům mají intenzivní odstíny, které se výborně rovnoměrně nanášejí a vydrží v perfektním stavu po celý den.

Půvabné odstíny

Varianta 03 indiánský sen obsahuje krásné odstíny, které jsou inspirovány západem slunce a přírodou. Zemité tóny světlé béžové, zářivé měděné a tmavší hnědé se skvěle kombinují a doplňuje je červánkový odstín, který vašemu líčení dodá šťávu. Stíny mají velice lehkou konzistenci a obsahují jemný sofistikovaný třpyt, který rozzáří váš pohled.

Třpyt a krása

Oční stíny Quatro od Lavery ale nejen zvýrazní přirozenou krásu vašich očí, ale zároveň obsahují také přírodní ingredience, které jemnou a citlivou  pokožku očního okolí nezatěžují a brání jejímu nadměrnému vysušování, a tím i předčasné tvorbě vrásek. Oční stíny Quatro jsou vhodné i pro citlivé oči a nositelky kontaktních čoček. 

Použití: Aplikujte stíny na oční víčko prsty, štětcem či houbičkovým aplikátorem. Pro výraznější efekt můžete nanášet také na mokro. Pro spolehlivou celodenní výdrž používejte společně s bází pod oční stíny Lavera.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: hnědá, nugátová, růžová, zemitá

Povrch: třpytivá

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

Namalujte se s přírodou

Nebojte se v létě výraznějších barev

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lucie 28. 7. 2020 09:30

Oční stíny bohužel moc nevydrží - po pár hodinách se slévají a je třeba se nalíčit znovu. Navíc poměrně málo pigmentují, barvičky tak nejsou moc syté.

quattro oční stíny / Lavera 26. 2. 2016 10:35

Toto oční quattro je velmi příjemné konzistencí (necítíte třpytky - spíše shimmer) - růžová a bronzová jsou teplejší odstínem, hnědé barvy více neutrální, ale všechny mají zlatavý shimmer. Jsou krásné jak jednotlivě, tak i v kombinacích - jsou velmi variabilní. Jejich možná malá nevýhoda je výdrž - dají určitě 6 hodin bez báze, 8 hodinovou směnu ale nikoliv...

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?