Libebit Tuhý bylinný sprchový šampon na tělo i vlasy IBIŠEK 95 g

Libebit Tuhý bylinný sprchový šampon na tělo i vlasy IBIŠEK 95 g

Značka: Libebit
Balení:
272
Momentálně vyprodané na e-shopu
Brno, Šilingrovo náměstí > 1 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Tuhý šampon na tělo i vlasy s ibiškovým práškem, ovesným extraktem a šetrnými tenzidy na bázi kokosového oleje důkladně čistí, hydratuje a zklidňuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý bylinný sprchový šampon na tělo i vlasy IBIŠEK od značky Libebit s šetrnými mycími tenzidy na přírodní bázi, které nedráždí a zbytečně nevysušují pokožku.  Obsahuje ibiškový prášek, ovesný extrakt a olej z makových semínek. Tento šampuk je vhodný pro všechny typy pokožky, včetně citlivé a podrážděné.

Za studena lisovaný makový olej obsahuje vysokou koncentraci vitaminu E, spoustu nenasycených mastných kyselin, hořčíku a vápníku. Při použití na vlhkou pokožku má schopnost účinně „uzamknout“ v pleti vlhkost. Oves setý má skvělý efekt při ošetřování ekzémů a svědivých vyrážek či přecitlivělé pokožky. Napomáhá urychlit hojení podrážděné kůže, působí protizánětlivě a antioxidačně. 

Ibišek dává šampuku jeho růžovo-fialovou barvu (která ale není podpořena žádným barvivem, takže působením světla postupně bledne- což není na závadu sprchového šamponu). V Indii je ibišek považován za rostlinu s téměř zázračnými účinky- zvlhčuje a změkčuje pokožku, bojuje proti stárnutí tím, že stimuluje cirkulaci krve. U vlasů oddaluje šedivění a vypadávání, vyživuje vlasové folikuly, navrací vlasům zdravý lesk. 

Tuhý sprchový šampon:

  • vhodný na tělo i vlasy
  • vydrží déle než tekutý šampon
  • podporuje hydrataci
  • zklidňuje
  • proti lupům díky ibišku

Použití: několikrát promněte šampuk v dlaních, případně jím namydlete houbičku nebo žínku. Vzniklé pěny bude dostatek na umytí celého těla. Pro umytí vlasů přejeďte párkrát po důkladně navlhčených vlasech. Vytvoří se bohatá pěna, kterou prsty vmasírujte do vlasů a pokožky. Opláchněte vydatným množstvím vody.

Upozornění: šampuk vám vydrží opravdu dlouho (cca jako 2 lahvičky běžného sprchového gelu). Podmínkou je nechat ho po každém použití uschnout a skladovat v suchu. Pokud zůstane ležet v mýdlence plné vody, bude ubývat výrazně rychleji. Pro odkládání použitého šampuku se velmi osvědčilo využití kartáčku na ruce.

Libebit je česká značka s přírodní hand-made kosmetikou. V produktech můžete najít ingredience, jako je kozí mléko, sůl z Mrtvého moře, aloe vera, konopný olej a zejména kvalitní esenciální oleje.

Ostatní kategorie: Sprchové gely, krémy a oleje

Typy pokožky: citlivá pokožka

Typy vlasů: vlasy s lupy

Výrobce: Libebit, Žleb 245 , 664 91, Neslovice,

Naše hodnocení:

Bezstarostná vůně ibišku v kombinaci s exotickým citrusem si ihned podmaní vaše čichové vjemy.
Použití na tělo i vlasy vám ušetří nejen prostor v koupelně, ale báječně se hodí také na cestování.
Oproti většině tuhých šamponů nezanechal mé vlasy zplihlé a přesušené, po umytí si lebedily blahem a odvděčily se mi zářivým leskem.

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

Zdravá česká kosmetika Libebit

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?