Ben & Anna Tuhý deodorant

Ben & Anna Tuhý deodorant

(1 hodn.)
Značka: Ben & Anna
Certifikáty: VEGAN
Certifikát VEGAN
Zboží je trvale vyřazeno.

Tuhý deodorant se sodou, kukuřičným škrobem či kokosovým olejem nezanechává skvrny na oblečení a ochrání podpaží před nepříjemným zápachem potu i nadměrnou vlhkostí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý deodorant Ben & Anna Indian Mandarine si vás získá svou osvěžující, sladce citrusovou vůní. Neobsahuje hliník ani další škodlivé látky a během dne vaše podpaží ochrání před nežádoucím zápachem. Díky bambuckému máslu má příjemnou konzistenci a dobře se nanáší.

Tuhý deodorant má praktické hygienické balení, nelepivé složení a nezanechává skvrny na oblečení. Snadno se nanáší a zanechá pokožku jemnou a vláčnou po celý den. Osvědčené spojení jedlé sody, kokosového oleje a rozmarýnové silice je obohaceno o prášek z kořene maranty třtinové a kukuřičný škrob. Obsažené složky pomáhají absorbovat nadbytečnou vlhkost v podpaží, brání rozkladu bakterií, čímž neutralizují zápach potu. Přírodní éterické oleje tuhému deodorantu propůjčují příjemně nasládlou citrusovou vůni.

Německá značka Ben & Anna vyrábí přírodní veganské deodoranty, zubní pasty a zubní prášky, šampony či sprchové gely v tabletách. Většina produktů nese certifikaci NaTrue, ICADA a Vegan.

Použití: Deodorant naneste přímo z balení na suchou čistou pokožku podpaží.

Ben & Anna je značkou přírodních produktů, která vznikla díky dvěma veganům, kteří utekli z berlínské džungle do klidu německého venkova. Hledali tu pravou kosmetiku, jež by splňovala jejich přísné požadavky. 

Hlavní typ vůně: citrusová

Výrobce: JM Nature GmbH, Adalbert-Stifter-Str. 15 , 34246, Vellmar, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu1

100% přírodní, veganská a zero waste kosmetika Ben & Anna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

100% nejlepší / Klára 29. 3. 2019 14:14

Naprosto skvělý deodorant! Vyzkoušela jsem opravdu hodně přípravků (Coslys, Deo Krystal, Sante) a nefungovaly. Tento funguje i při velké fyzické zátěži. Vůbec nejsem cítit potem ani nejsem mokrá v podpaždí. Vůně je opravdu velmi jemná, až skoro žádná, takže nepřebíjí vůni parfému. Konzistence je jako tužší krém, který se občas při nanášení "drolí". Vyřešila jsem dorozetřením pomocí prstů, ale to je jen opravdu maličkost. Nejdůležitější je v tomto případě funkčnost a ta je za mne stoprocentní ;-)

Doporučuji / Petra 23. 4. 2019 14:18

Jeden z nejlepších přírodních deodorantů, které jsem vyzkoušela, a že jich bylo :-) Jediné, co mohu vytknout, je obal, který se mi po nějaké době rozpadl, takže ho natírám ručně :-)

Překvapení / Kateřina 3. 4. 2020 11:13

Žádný zázrak jsem neočekávala (byla zvyklá na sprejové antiperspiranty) ale mile mě tento tuhý deodorant překvapil. Použila jsem ho ráno, odpoledne 25 km na kole a večer před koupelí jsem necítia žádný smrádek. :D

Byl by fajn, ale... / Nela 7. 5. 2019 18:56

Nejdřív mě nadchnul. Četla jsem zahraniční recenze, kde si často stěžovali na to, že zanechává na oblečení fleky, které jdou vyprat. Bohužel mám stejnou zkušenost, takže budu hledat dál

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?