SANTE Tuhý deodorant krystal Pure Spirit 100 g

SANTE Tuhý deodorant krystal Pure Spirit 100 g

SANTE Tuhý deodorant krystal Pure Spirit 100 g

(5 hodn.)
Značka: SANTE
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Kamenec Pure Spirit spolehlivě ochrání před vznikem tělesných pachů i nadměrným pocením a současně je velice jemný i k té nejcitlivější alergické pokožce.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Tuhý deodorant SANTE Pure Spirit využívá síly přírodního kamence. Spolehlivě vás ochrání před vznikem tělesných pachů i nadměrným pocením a současně je velice jemný i k té nejcitlivější alergické pokožce. Kamenec působí přirozeně adstringentně a antibakteriálně, lehce stahuje kožní póry a eliminuje zápach, aniž by ucpával pokožku.

Kamenec je skvělým přírodním deodorantem, který spolehlivě mírní zápach i nadměrné pocení. Jelikož má skvělé antibakteriální účinky, účinně eliminuje výskyt bakterií v podpaží a tím pádem i vznik nepříjemných pachů. Minerál působí i lehce adstringentně, stahuje kožní póry a reguluje tak nadměrné pocení. Čisté přírodní složení bez jakýchkoliv přidaných látek je vhodné i pro tu nejcitlivější pokožku alergiků a ekzematiků, nezpůsobuje podráždění pleti ani jí nadměrně nezatěžuje.

Použití: Krystal navlhčete a aplikujte na suchou pokožku podpaží nejlépe ihned po koupeli. Nechte zaschnout.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Produktové řady: Santé Kristall

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

7 (a více) zajímavých využití kamence

Atopický ekzém

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

zarytý odpůrce deodorantů / Miroslav 23. 10. 2020 14:55

Na doporučení bratra jsem objednal a následně přiobjednal tento krystal. Nepoužíval jsem deodorant více než 10 let, ale na tento opravdu nedám dopustit. Je skvělý, funguje a má možné využití pro celé tělo například i po holení

Doporučuji / Kamila 24. 3. 2016 16:45

Výborná věc. Sice mám stále kruhy potu v podpaží, ale celý den ani známka zápachu, v tomto funguje naprosto spolehlivě.

Funguje / Michaela 13. 7. 2018 09:53

Hledala jsem náhradu za domácí deodorant z kokosového oleje a jedlé sody (měla jsem na něj moc citlivou pokožku, dost mne dráždil). Nechala jsem si v Biooo vyradit tento krystalový deodorant a jsem z něj úplně nadšená. Používám ho už skoro měsíc a půl a nemohu si ho vynachválit. Ráno nanesu a nepříjemný zápach v podpaží nepřijde ani v ty nejvíc horké dny, ani při sportu, neucpává póry, nemastí, prostě jsem opravdu spokojená a doporučuji.

Nutné vyzkoušet! / Jana R. 13. 2. 2014 20:07

Po přečtení oslavných recenzí jsem se nechala zlákat a krystal si koupila. Po prvním použití jsem si kladla otázku, proč jsem si ho nekoupila už dřív. Nezanechává žádné stopy na oblečení (bílé moc nenosím, tak tady nevím) a 100% funguje. Vysokou pořizovací cenu kompenzují účinky a výdrž výrobku.

Výdrž / Lenka 26. 1. 2015 08:22

Zkoušela jsem i levnější krystaly, ale tenhle opravdu vede, protože se jen tak nerozpadne. Vydrží vcelku opravdu delší dobu.

Re: Výdrž / Jana 16. 5. 2015 14:19

Také musím potvrdit, vydrží hodně dlouho :-) Mám ho od loňského srpna a stále není celý pryč, takže se investice rozhodně vyplatí v porovnání s jinými. První deodorant, který mojí pokožce 100% vyhovuje a dělá to, co má. Jedině doporučuji!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?